Ljupka Gojić Mikić u posljednje vrijeme ima pune ruke posla. Osim što se bavi svojom modnom markom Jolie Petite by Ljupka Gojić, majčinske obaveze oduzimaju joj dosta vremena koje je prije mogla posvetiti sebi. Kako bi predahnula, sa svojim prijateljicama među kojima je i Iva Radić, na nekoliko dana otputovala je u grad ljubavi i svjetla - Pariz.

Bivša manekenka nije jedina kojoj je bio potreban odmor i vrijeme za sebe. Suputnica Iva Radić nedavno je prošla neke od najstresnijih trenutaka života, a najveći od njih zasigurno je bio razvod od supruga Boška Balabana. Usprkos sivim trenucima, Iva se može pohvaliti jednim velikim i lijepim događajem - nagradom za najbolji stil na ovogodišnjoj dodjeli Elle Style Awards.
Ljupka ne skriva kako uživa u svim ljepotama francuske metropole, a svoje avanture podijelila je na Instagram profilu. Osim Eiffelovog tornja koji niti jedan turist u Parizu ne propusti posjetiti, djevojke su prošetale pored lokota ljubavi, posjetile katedralu Notre-Dame te kušale francusku kuhinju koja je na glasu kao najbolja na svijetu. Naposljetku, djevojke su obavile i neizostavan dio svakog putovanja - šoping.
Autor: A.S. Foto: Instagram