Domaće zvijezde na produljenom vikendu! Jedna je bila originalna…

Lipanj je većini ljudi omiljen mjesec i to zato što imaju čak dvije prilike spojiti vikend s praznikom te 'uhvatiti' mini-godišnji prije pravog ljetnog odmora. To su iskoristile i domaće zvijezde koje su se uglavnom otisnule u južne krajeve, no nije baš svima bilo toplo. Najoriginalniji je bio naš fitness trener Mario Valentić koji će demonstrirao jednu sasvim novu morsku disciplinu

Doris Pinčić Rogoznica iskoristila je produljeni vikend kako bi se odmorila sa suprugom Borisom. “Kad mama i tata uzmu vrijeme za sebe…”, napisala je ispod fotografije na svojem Instagram profilu.

EKSKLUZIVNO S MALDIVA Maja Šuput i Nenad Tatarinov: 'Ostvarila nam se velika želja'

Kad mama i tata uzmu vrijeme za sebe ❤ @boris_rogoznica

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Na more se otisnuo i Mario Valentić koji je objavio video s novom, zanimljivom aktivnošću. Riječ je o veslanju bez čamca. Mario je, naime, poznat po tome da voli aktivno provoditi odmor, a ovu tehniku možda bi mogao i patentirati kao novi oblik rekreacije.

Dok većina uživa u prvom kupanju na moru, glumica Ecija Ojdanić sa svojom kazališnom družinom Moruzgva gostuje u Crnoj Gori. Na putovanju joj se pridružio i suprug Robert. “Negdje po vrletima Crne Gore!!!! Na 6 stupnjeva Celzijevih!”, komentar je ispod fotografije na kojoj se glumica smrzava u ljetnoj opravici.

Mala, ali hrabra, i nadasve prigodno odjevena ekipa @kazaliste.moruzgva , negdje po vrletima Crne Gore!!!! Na 6 stupnjeva Celzijevih #festivals #bobocka

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic) on

Bivša miss Hrvatske Maja Cvjetković (odnedavno i Kević) otvorila je sezonu kupanja ponosno pokazujući svoj trudnički trbuh.

Pjevačica Lana Jurčević produljeni vikend provodi radno i to na Krku. “Skačem iz bazena na pozornicu!”, poručila je obožavateljima fotografijom na društvenim mrežama.

Bivša manekenka i dizajnerica torbi Kristina Bradač praznike je provela u društvu prijatelja, PR stručnjaka Davora Grgina, svojeg supruga Mira i kćerkice Vivien u Istri, preciznije u bajkovitoj vili Meneghetti.

PRaznici ☀️

A post shared by DAVOR GRGIN (@davorgrgin) on

“Preskočila sam ogradu za ovu sliku, a bojim se visine više nego vraga”, napisala je pjevačica Maja Šuput ispod fotografije koju je snimila u Šibensko-kninskoj županiji, na mjestu odakle se pruža prekrasan pogled na Skradin. Prvi dio produljenog vikenda Maja je provela na moru, a onda se vratila u Zagreb, u studio Jadran Filma, gdje se održala prva audicija za novi Supertalent. Naime, kako smo već pisali, Maja će, uz glumca Janka Popovića Volarića, biti nova članica žirija ovog popularnog showa Nove TV.

Autor: D. P.
Fotografije: društvene mreže

Ove domaće (i strane) zvijezde već nose boju godine!

Preporučujemo