Iako su svoju vezu držali podalje od očiju javnosti koliko god su mogli, izgleda da im ni to nije pomoglo da ostanu zajedno. Robert Pattinson i njegova odabranica, FKA Twigs, navodno više nisu zajedno, a strani mediji pišu kako je razlog njihova prekida vrlo jednostavan -'više ne funkcioniraju kao par', otkrio je paru blizak izvor. 'Bili su gotovo nerazdvojni u prve dvije godine veze, ali posljednjih mjeseci su se počeli udaljavati i provoditi sve manje vremena zajedno', dodao je izvor.

Zvijezda 'Sumrak' sage i 29-godišnja kantautorica u vezi su bili od 2014. godine, a od 2015. su bili zaručeni, iako nikada nisu javno potvrdili svoje zaruke. Ipak, najpoželjniji vampir na svijetu odlučio je da je njihovoj romansi došao kraj. 'Rob je umoran, raskinuo je zaruke i javio prijateljima da je s njima gotovo. S obzirom na zajedničku prošlost jedno prema drugome još uvijek gaje snažne osjećaje', objasnio je izvor. Par se svojom vezom u medijima nije nametao, a zajedno su prošli svega nekoliko pojavljivanja na crvenom tepihu.
Izvor je stranim medijima na posljetku otkrio kako je njihova situacija bila prilično komplicirana. 'Nije funkcioniralo među njima i oboje su znali da više ne mogu opstati kao par', zaključio je. Robert je prije veze s FKA Twigs bio u vezi s kolegicom iz filma koji mu je donio svjetsku slavu, Kristen Stewart. Autor: A.S. Foto: Profimedia