Lana Jurčević oduvijek je mogla uživati u masi komplimenata na račun besprijekornog izgleda, no onda se odlučila na radikalan potez. Ona je, naime, na Instagramu s brojnim pratiteljima nedavno podijelila video u kojem s vrlo ozbiljnim izrazom lica škarama reže svoju dugu kosu. Iako javnost pretpostavlja razne stvari, njezina asistentica je za Story.hr otkrila informaciju koja cijeli slučaj okreće u novom smjeru: 'Lana će kroz narednih nekoliko dana objaviti vijest i fotografije koje će objasniti zašto je učinila to što je učinila. Nisam ovlaštena odavati ove informacije, no uskoro će svi znati o čemu je riječ.'

No, iako se još ovom videu nije prestalo brujati, Lana je sve iznenadila svojom najnovijom objavom. Riječ je o jednom dirljivom i emotivnom citatu ispisanom u obliku grafita na žutoj zgradi. 'Najvažnija stvar koju ćeš ikada naučiti je voljeti i biti voljen zauzvrat', kaže grafit koji je Lana uslikala i objavila na Instagramu.
Ipak, rezanje kose nije bilo pravi početak Laninog neobičnog ponašanja. Još prije videa, pjevačica je objavila vlastitu fotografiju ispod koje je stajao opis: '‘Ja ne znam kako vi, ali ja baš volim da me nešto ‘opali’ po prstima… Znam da zvuči mazohistički, ali ono što se događa nakon toga me puno više veseli, a to je da postanem i otpornija i jača i mudrija. Ali, nisam ja sad bitna. Voljela bih da se ni vi ne bojite lekcija i promjena i da to uvijek okrenete u svoju korist – za svoj napredak. Znam da se ljudi boje loših stvari, ali nikad se čovjek nije se pomakao s mjesta kroz idilična iskustva, ali isto tako za svaku lijepu stvar, zahvalite se ljudima oko sebe i Onome gore.' Iako je sve još uvijek misterij, mnogi se trude saznati što to muči mladu zvijezdu.
Autor: A.S. Foto: Instagram