Iako ih najčešće vidimo u njihovim najboljim izdanjima, domaće zvijezde nisu uvijek tako besprijekorne i odjevene u skupocjenu dizajnersku odjeću. Kada se nalaze u prostorijama vlastita doma ili spremaju za šetnju s članovima obitelji, poznate Hrvatice odijevaju se jednostavno i u odjeću koja im je prije svega udobna. Iako su na crvenim tepisima jednako glamurozne, ove tri domaće ljepotice otkrile su nam kako izgledaju u ovom trenutku i svaka od njih preferira potpuno različite ležerne komade. Pamela Ramljak kod kuće najviše voli biti u ugodnoj pamučnoj odjeći koja joj ne stvara probleme dok svoje vrijeme posvećuje najmlađem članu kućanstva. 'Doma sam najčešće odjevena u pidžame. Volim nositi pamuk, a osobito pamučne spavaćice koje sežu do bedara', ispričala je glazbenica za Story.hr. Unatoč hladnom vremenu koje zahtjeva puno slojeva i debele čarape, Pamela više voli bose noge. 'Ne volim imati ništa na nogama dok sam po kući pa uglavnom hodam bosa ili eventualno obujem tanke čarapice', kaže bivša Feminemka. Pamela je u trenutku poziva bila već odjevena za izlazak iz kuće - 'Baš se spremam za odlazak nakon jela, a danas me lupilo crvenilo. Nosim crvenu viskoznu haljinu, bež hulahupke, a tome ću dodati bež čizme i crvenu parku s krznenim detaljima', otkrila je.

Za razliku od Pamele, glumica i blogerica Sonja Kovač već je napustila svoje carstvo i baš se sprema ući u teretanu. 'Uhvatili ste me baš na odlasku na vježbanje tako da na sebi trenutno nosim crne tajice, crnu majicu i šuškavu trenirku u šarenim bojama što je netipično za mene. Na nogama, naravno, imam tenisice jer idem vježbati, a udobne su mi i za kasnije', rekla je Sonja koja večeras ne planira noćni izlazak nego će večer provesti u društvu prijatelja i možda s njim otići u kino. 'Ako se odlučimo pogledati film, za kino ću odjenuti ležernu kombinaciju. Iskombinirat ću traperice sa šik gležnjačama i ugodnom vestom, a sve ću upotpuniti debljom jaknom jer je vani jako hladno', otkrila je autorica bloga XOXO Sonja.
Njezina kolegica Petra Kurtela odijevala se u trenutku kada je primila poziv. 'Upravo imam vestu koju navlačim preko glave. Trenutno se odijevam za šetnju sa sinom pa ću se obući najobičnije i da mi bude toplo. Uz vestu planiram nositi jednostavne traperice i zimsku jaknu', rekla nam je simpatična plavuša koja ne skriva kako joj je udobnost najbitnija kada se posvećuje malom Relji.
Dok sljedeći put budete pregledavali društvene mreže svojih omiljenih zvijezda, svoje uzdahe za njihovim zavidnim modnim kombinacijama ipak sačuvajte. U  tom trenutku u kojem želite uskočiti u jednu od njihovih glamuroznih haljina, one su odjevene baš poput vas - u jednostavnu kućnu odjeću. Autor: A.S. Foto: Instagram