Samantha Grant ime je koje ćemo sve češće viđati u medijima, a riječ je o polusestri aktualne Meghan Markle, djevojke princa Harryja. Samantha je kći Thomasa Marklea iz prvog braka, a ona i Megan jako su bliske. Ova 52-godišnjakinja gostovala je u emisiji 'Good morning, Britain' gdje je otvoreno pričala o pravom licu svoje 36-godišnje polusestre te je istaknula kako će javnost biti iznenađena njenim pravim likom ako se pridruži kraljevskom dvoru kao supruga princa Harryja.

'Ona je vrlo jaka, vrlo svjetovna, obrazovana i graciozna', rekla je Samantha. 'Mislim da će ta uloga biti samo kompliment njezinom karakteru i da će javnost biti iznenađena koliko je dražesna i divna', dodala je ponosna sestra. Meghan je dijete Kavkažana i Afroamerikanke, a njezino priključivanje kraljevskoj obitelji značilo bi donošenje različitih i novih etničkih obilježja najpoznatijoj obitelji na svijetu. 'Mislim da je sigurna ne samo u sebi kao ženu, nego i u svoj odnos s princem Harryjem i gotovo se čini da ne postoji nikakav problem', objasnila je Samantha.
Iako su se Meghan i Samantha posljednjih godina razdvojile, polusestre su provele djetinjstvo odrastajući zajedno pa se Samantha prisjetila lijepih trenutaka i naglasila kako se Meghan zapravo nije puno promijenila. 'Ona je i sada vrlo živahna, šarmantna i draga', priznala je i dodala kako ju voli kao pravu sestru - 'Ne vjerujem u to da nekome možeš biti polusestra. Ili si sestra ili nisi, a u mome srcu i životu ona zaista je moja sestra i dražesna je', zaključila je potencijalna buduća šogorica princa Harryja.
Samantha je majka troje djece koja živi na Floridi. Život ju nije odlučio maziti pa joj je 2008. godine dijagnosticirana multipla skleroza zbog koje je vezana za invalidska kolica. Nedavno je pokrenula i GoFundMe stranicu za pomoć u prikupljanju 20.000 dolara kako bi kupila novi dom koji je prilagođen potrebama osoba koji život provode u invalidskim kolicima. Autor: A.S. Foto: arhiva Story.hr