Bivša manekenka, diplomirana sociologinja i učiteljica jogePetra Friganović Bianco sa svojim suprugom, također učiteljem joge, Marcom Biancom već nekoliko godina uspješno vodi joga studio 'Pink Elephant Yoga House' te tako uspješno spajaju ljubav, posao i strast. Petru nemamo često prilike vidjeti na javnim događanjima, ali je ovih dana viđena u šetnji, ruku pod ruku sa svojim dragim. Petra je svojim izgledom pokazala da je još uvijek zadržala vitku liniju kakvu je imala u manekenskim danima, a njezin Marco nije skrivao koliko je ponosan prošetati sa svojom lijepom suprugom. Par je cijelo vrijeme izmjenjivao zaljubljene poglede, a tijekom čitave nisu se odvajali jedno od drugoga.

Par je u ležernom izdanju prošetao središtem Zagreba uživajući u međusobnom društvu bez obzira na gradsko sivilo. Manekenka i učiteljica joge, s Marcom je uplovila u bračne vode u lipnju 2014. godine nakon tri godine veze, a prije nekoliko godina se potpuno povukla iz javnog života. Lijepa se Petra jogom bavi posljednjih petnaestak godina, a Marco, koji je nekada bio bodybuilder , čak više od dvadeset. Odrastao je u Italiji i u svojim ranim dvadesetima bio je velika bodybuilderska nada, no zbog ozljede je morao odustati od te karijere. Tada je počeo proučavati jogu i prakticirati je kod najstarijeg učitelja u Italiji nakon čega se u jogu i zaljubio, pa je postao učitelj i počeo poučavati druge.
Petra se s jogom prvi put srela u Americi 2002. godine gdje je bila na prvom satu joge i već je tada znala da će se time baviti u životu. Upravo je joga spojila ovaj sretan par, pa su se tako upoznali u jednom bivšem zagrebačkom joga centru, no tada su bili samo prijatelji. Zatim su se nekoliko godina kasnije ponovno susreli i među njima se rodila ljubav, a svoju drugu ljubav, onu prema jogi, odlučili su pretvoriti u danas uspješan posao.
Autor: T.O. Fotografije: Robert Gašpert