Iako je nedavno potvrđeno da se glumica ponovno bori s rakom kože, njezinim zdravstvenim problemima nažalost tu nije kraj. Nakon što je preživjela dva teška napada, Melanie Griffith prije šest je godina dijagnosticirana epilepsija. Sve do sada, svoju je borbu skrivala od očiju javnosti. Ipak, konferencija o ženskom zdravlju, koju je vodila Sharon Stone, koja je i sama preživjela moždani udar, potaknula je glumicu da otvoreno progovori o svemu što se događalo iza zatvorenih vrata.

Kada se 60-godišnja glumica nedavno pojavila u Los Angelesu s tamnom mrljom na nosu, mnogi su pretpostavljali kako se radilo o nekom bezazlenom problemu. Ipak otkrilo se kako se popularna glumica ponovno bori s rakom kože. Naime, bolest je Melanie Griffith dijagnosticirana po prvi put još 2009. godine, kada se pojavila ispod desnog oka, no nakon tretmana glumica je nakon nekog vremena izjavila kako se izliječila. S liječničkim dijagnozama teško se suočiti, osobito kada one narušavaju zdravstveno stanje. Nakon niza godina, koliko je epilepsiju držala u tajnosti, 60-godišnja glumica Melanie Griffith ipak je svoje odlučila podijeliti sa svojim obožavateljima. Prije šest godina, glumici je, dijagnosticirana epilepsija, nakon što je na jahti u blizini Cannesa imala dva napadaja. O tome je progovorila na događanju u organizaciji Women's Brain Health Inititativea, koji je vodila druga glumica Sharon Stone.

'Imala sam taj težak napad i hitno sam prevezena u bolnicu u Cannesu. Nakon pretraga vratila sam se na jahtu, gdje sam doživjela još jedan epileptički napad. Ponovno sam hospitalizirana, napravili su mi EEG i sve ostale pretrage. Kada sam se vratila u Ameriku, dijagnosticirana mi je epilepsija, što nitko ranije nije primjetio. Niti jedan doktor do tada nije mi se posvetio dovoljno da može ustvrditi da bolujem od epilepsije', bila je iskrena Melanie Griffith.
Posljednje četiri godine, srećom, nije imala niti jedan napad, a kaže kako su se napadi pojavljivali kada je bila u stresnom periodu: 'Bila sam pod velikim stresom i svaki napad se dogodio u to vrijeme.' Slavna glumica rekla je kako je prve simptome slične napadima dobila nakon što se razvela od glumca Antonija Banderasa, s kojim je bila u braku 18 godina. Autor: T.O. Fotografije: Getty i arhiva Story.hr