Kreativni  natječaj ‘Odvaži se modni dvoboj s blogericama’ pokrenule su dvije domaće modne blogerice čiju bismo odjeću rado posudile na jedan dan. U ovom natječaju, sudionice su okušale svoju sreću i pokušale osvojiti vrijednu nagradu - upoznavanje sa Sonjom Kovač i Anom Bacinger i 2000 kuna na Mastercard kartici. Do 13. prosinca na njihovim Instagram profilima (@xoxosonjakovac i @anabacinger) u obliku komentara na post trebalo je osmisliti što kreativniji odgovor na pitanje ‘Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji stajling s modnom blogericom i osvojiti 2000 kuna na Mastercard kartici?’.

Sonja i Ana odabrale će po jedan najkreativniji komentar, a dvije odabrane autorice komentara sudjelovat će u odabiru najboljeg stajlinga u njihovu društvu u Arena Centru u Zagrebu, 16. prosinca. Natjecateljica koju žiri ocjeni kao najbolje odjevenu uz pomoć blogerice osvojit će 2000 kuna na Mastercard kartici, dok će druga natjecateljica osvojiti utješnu nagradu.
Kako bi inspirirale djevojke i pripomogle mi, Sonja i Ana složile su modne kombinacije iz trgovina koje se nalaze u Arena Centru, a vjerujemo kako će njihove ideje inspirirati uzbuđene natjecateljice. Svaka je sparila po dvije kombinacije - jednu svečanu i jednu za hladne, zimske dane.  
Autor: A.S. Foto: Instagram