Ovu sezonu obilježit će uvođenje dva nova mirisa kolekcije Lenor Parfumelle. Posebna linija omekšivača rublja Lenor, pod nazivom Parfumelle, svojim mirisom posjeća na mirise najfinijih francuskih parfema. Štoviše, Lenor Parfumelle pravi je parfem za odjeću. Mirisne mikro-kapsule odlažu se na odjeći tijekom ciklusa ispiranja, a tijekom nošenja miris se otpušta i pruža zanosno raskošno iskustvo. Tako osim bogatih i izazovnih mirisa, zahvaljujući aktivnom sustavu otpuštanja mirisa, kolekcija Parfumelle donosi i stvaran dugotrajan dodir raskoši.

Mirisi su višedimenzionalni, a njihova je struktura identična onoj od pravih parfema. S obzirom da je stvarana na bazi iste piramide koja se koristi pri izradi parfema, kolekcija Parfumelle može se pohvaliti distinktivnim gornjim, srednjim i baznim notama, pa donosi ne samo trenutačan nego i dugotrajan osjećaj tajanstvenosti. Tajna kolekcije Lenor Parfumelle je utemeljena na jednostavnom, ali tehnološki naprednom principu. Miris koji obavija odjeću je uistinu blag i nježan pa se ne sukobljava s omiljenim parfemom ili balzamom za tijelo.
Dva nova mirisa utjelovljuju samu srž francuske elegancije, stila i misteriozne ženstvenosti. Upoznajte te dvije nove varijante omekšivača rublja Lenore Parfumelle. Mysterieuse – ovaj izuzetno ženstven i klasičan miris donosi dašak tajanstvenosti, zahvaljujući zagonetnom buketu mirisa crvenog voća, kao što su brusnice, maline i kupine, uz dašak vanilije i mirisa pudera, dok su u bazi mirisa sladić i mošus. Intrigante – miris koji utjelovljuje senzualnu eleganciju: bogat i kremast s intrigantnom kombinacijom orijentalnih, začinskih i cvjetnih nota – tu su svježa voćna gornja nota grejpfruta, začina, marelice i crvenog voća, topla cvjetna kombinacija đurđica, osmantusa i tonke uz dašak mirisa pudera, zajedno s ambrom te drvenastim, mošusnim i začinskim notama. Svaka varijanta je posvećena drukčijem tipu osobe, ili pak raspoloženju u određenom trenutku, pa kolekcija Lenor Parfumelle donosi raskoš trendovskih mirisa koji se mogu nositi svakoga dana.