Jednoj od omiljenih poznatih plavuša život se okrenuo naglavačke jer se prvi puta susrela s novim životnim izazovom – trudnoćom. Edita je tako za Story.hr otkrila kako se osjeća i je li spremna za majčinsku ulogu. 'Osjećam se jako dobro bez obzira što sam na čuvanju trudnoće, pozitivna sam, vesela i jako se veselim dolasku sina. Mirujem i odmaram, a suprug mi je najveća potpora, stvarno je super i zaista me tetoši', zadovoljno nam je rekla.

Lijepa voditeljica otkrila nam je kako se nije mnogo udebljala u trudnoći, već je dobila samo pet kilograma. Ipak, razloga za njezinu vitku trudničku liniju nije potaknut taštinom, već je Edita, nažalost, kao i sve veći broj žena u današnje vrijeme, dobila trudnički dijabetes. 'Osjećam se dobro, ali sam se nažalost morala odreći slatkiša tako da već mjesec dana nisam pojela ništa slatko. Ipak, koliko god mi teško pada život bez slatkiša, on ima i svoje prednosti jer se osjećam lagano i svježe. Doduše, za blagdane ću si ipak priuštiti koji slatki zalogaj, tek toliko, prigodno', kazala je. Pohvalila nam se kako je njezin suprug Javor odličan kuhar te da je on najčešće zadužen za kuhanje, ali će Edita i sama ovo razdoblje mirovanja iskoristiti kako bi izbrusila svoje kulinarsko znanje. 'Sada kad sam kod kuće, idealna mi je prilika da poradim na svojem kuhanje', bila je iskrena. Ona i suprug jednako se vesele dolasku sina kojem će nadjenuti rusko ime, a kako će se dijete točno zvati, Edita nije željela otkriti.
Svoj posljedni Božić u dvoje, ona i Javor provest će kao i dosadašnjih godina, u društvu obitelji. 'Badnji dan već tradicionalno provodimo s Javorovima, a zatim s mojima večeramo i dočekujemo Božić. Za Božićni ručak opet smo kod njegovih i na taj su način svi sretni i zadovoljni, a i mi uživamo jer je to pravi obiteljski blagdan', zaključila je Edita. Autor: T.O. Fotografije: Arhiva Story.hr, Instagram