Ekskluzivni make up s potpisom Victorije Beckham konačno i u Hrvatskoj!

Limitirana liniju make upa popularne modne dizajnerice, o kojoj priča cijeli svijet, prvi je put prezentirana i kod nas

Ekskluzivna linija Estée Lauder, proizašla iz suradnje s ikonom stila Victorijom Beckham, svoju hrvatsku premijeru doživjela je u ekskluzivnog zagrebačkom fashion storea Heraldi for women, a po prvi put u Hrvatskoj ovu je limitiranu make up kolekciju predstavio naš priznati vizažist Saša Joković.

Victoria Beckham ne krije sreću zbog modnog izbora Melanije Trump

Limitirana linija produkt je suradnje koju je Victoria Beckham započela s prestižnim brendom Estée Lauder još u jesen 2016. godine, a ova jesenjska kolekcija već je druga po redu i tematski podijeljena na 5 dijelova – inspirirana Victorijinim omiljenim gradovima i modnim centrim: Londonom, Parizom, New Yorkom, Los Angelesom i Miamijem. Kolekcija će biti dostupna od 13. listopada ekskluzivno u parfumeriji Douglas, u Arena Centar u Zagrebu.

The new #VBxEsteeLauder Signature Look x VB @esteelauder victoriabeckham.com #VBDoverSt

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Sama suradnja s beauty segmentom inspirirana je željom da svaka žena postane svjesna svoje ljepote, zrači samopouzdanjem i zadovoljstvom, baš poput brojnih domaćih poznatih dama koje nisu propustile ovo ekskluzivno predstavljanje; Nevene Rendeli, Daniele Trbović, Milane Vlaović, Tihane Harapin Zalepugin i drugih.

N. P.
Fotografije Instagram i promo

Zbog koje je to žene Vicky ljuta na Davida Beckhama?

Preporučujemo