Ekskluzivna linija Estée Lauder, proizašla iz suradnje s ikonom stila Victorijom Beckham, svoju hrvatsku premijeru doživjela je u ekskluzivnog zagrebačkom fashion storea Heraldi for women, a po prvi put u Hrvatskoj ovu je limitiranu make up kolekciju predstavio naš priznati vizažist Saša Joković.

Limitirana linija produkt je suradnje koju je Victoria Beckham započela s prestižnim brendom Estée Lauder još u jesen 2016. godine, a ova jesenjska kolekcija već je druga po redu i tematski podijeljena na 5 dijelova – inspirirana Victorijinim omiljenim gradovima i modnim centrim: Londonom, Parizom, New Yorkom, Los Angelesom i Miamijem. Kolekcija će biti dostupna od 13. listopada ekskluzivno u parfumeriji Douglas, u Arena Centar u Zagrebu.

Sama suradnja s beauty segmentom inspirirana je željom da svaka žena postane svjesna svoje ljepote, zrači samopouzdanjem i zadovoljstvom, baš poput brojnih domaćih poznatih dama koje nisu propustile ovo ekskluzivno predstavljanje; Nevene Rendeli, Daniele Trbović, Milane Vlaović, Tihane Harapin Zalepugin i drugih.
N. P. Fotografije Instagram i promo