EKSKLUZIVNO Ana Zaninović postala mama – Otkrila nam spol i ime bebe

Veliki dan zbio se u životu uspješne domaće sportašice

Zlatna tekvondašica Ana Zaninović i njezin odabranik Duje Đapić postali su roditelji. Ana je 5. prosinca rodila sinčića kojem je par odlučio dati ime Toma. ‘Veliki dečko’, kako se Ana našalila, rodio se dugačak 52 centimetra i težak gotovo četiri kilograma. Kako je ekskluzivo otkrila samo za Story.hr porođaj je prošao u najboljem redu.

Na veselom piru Ane Zaninović i Duje Đapića plesalo se do jutra

Sobu, robicu kao i ostale potrepštine za bebu, Ana i Duje već su imali spremne. Dodajmo i kako je za razliku od sestre Lucije, koja je rodila sina Ervina prije mjesec dana i to tri tjedna nakon termina, Ana je termin ‘premašila’ za samo nekoliko dana.

Podsjetimo, osvajačica zlata na Svjetskom prvenstvu u Gyeongjuu 2011. godine u lipnju se vjenčala s dugogodišnjim dečkom Dujom Đapićem u Gospe od Pojišana koju krasi jedinstven barokni oltar. ‘Bilo je jako lijepo, baš onako kako smo zamišljali. Na svadbi je bilo puno mladih ljudi, plesali smo do jutra’, otkrila nam je tada 29-godišnja sportašica, dodavši da su suprug i ona u početku planirali svadbu tek u studenome, ali su zbog iščekivanja djeteta odlučili sve malo ubrzati. ‘Kršćanski smo odgojeni i važno nam je da se dijete rodi u braku’, dodala je.

Autor: A.G.
Foto: Jadran Babić

Ana Zaninović i Duje Đapić: Važno nam je da se dijete rodi u braku

Preporučujemo