EKSKLUZIVNO Anđa Marić dobila skrbništvo: ‘Napokon se budim sretna’

Nakon duge pravne borbe Anđa Marić dobila je skrbništvo nad sinom Gašperom. Potkraj prošle godine slovenski sud donio je presudu kojoj se nadala otkako se razvela od bivšeg supruga Primoža Dolničara. Kako se odvijala posljednja godina suđenja, kako je reagirao njezin sin kada mu je rekla lijepu vijest i čemu će se posebno posvetiti u mjesecima koji dolaze, ekskluzivno za Story otkriva svestrana Zagrepčanka

Story: Nakon šest godina sud vam je napokon dodijelio skrbništvo nad sinom, jeste li sumnjali u takav ishod?

ŽIVOT IDE DALJE: Anđa Marić s bivšim suprugom i sinom u Ljubljani

Ne, nisam, iako sam već prestala vjerovati da će se to dogoditi. Ali tek sada shvaćam koliko sam pridonijela cijeloj ovoj situaciji jer sam od 2010. najavljivala sudu: ‘Pririredit ću vam međunarodni incident, nikad mi nećete uzeti dijete. Ako treba, idem do kraja, nema šanse’. Znala sam da mi ne mogu uzeti dijete, a najdivnije od svega jest to što sam dobila skrbništvo kada sam potpuno sve otpustila u smislu: ‘Nema veze, briga me, ja njega ne dam jer je to njegova želja’. Bilo bi drukčije da mi je moj sin u bilo kojem trenutku rekao: ‘Mama, nema veze, bit ću kod tate’, ali nije i zato sam toliko luđački išla u sve to.

Kako je došlo do presude, kakva je bila Gašperova reakcija, kakav je danas njezin odnos s bivšim suprugom, je li pomišljala o odustajanju samo je dio onoga o čemu Anđa ekskluzivno govori u velikom intervjuu koji možete čitati  U TISKANOM IZDANJU STORYJA KOJI JE NA KIOSCIMA OD 17. veljače! 

 

Napisala: Maja Šitum

Foto: Šime Eškinja

 

Anđa Marić 'tulumari kao da je na maturalcu'

Preporučujemo