EKSKLUZIVNO Igor Štimac i Lana Bucat čekaju bebu: ‘Sreća je neopisiva’

Nogometni trener, koji trenutačno trenira katarski klub Al-Shahaniya, Igor Štimac i njegova životna partnerica Lana Bucat proživljavaju najsretnije trenutke; uskoro stiže beba!

‘Informacija je točna, sreća je neopisiva’, potvrdila nam je Lana Bucat ekskluzivno za Story.hr da je ponovno trudna. Prelijepa 36-godišnjakinja ne krije sreću, baš kao ni njezin 13 godina stariji nevjenčani suprug. Njihov sin Ivan koji je kao kruna njihove ljubavi na svijet stigao 2012. godine posebno se veseli što će uskoro postati stariji brat. Vijest o novom proširenju obitelji razveselila je i Igorovu djecu iz prvog braka; sina Luku i kćeri Miju i Deu.

'Niko je beba sa stavom i pogledom koji razoružava'

Dolazak prinove u supružnicima budi brojne emocije. Naime, prije četiri godine u razgovoru za Story progovorili su o bolnom gubitku druge bebe, no nisu izgubili nadu.  ‘To mi je bilo najteže razdoblje u životu. Bio je to šok i nevjerica jer je već prošlo pola trudnoće, ali uz Igora i Ivana nekako je sve lakše. Isplakali smo se i to je sad iza nas’, ispričala je tada Lana.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL; Sanjin Strukic/PIXSELL

Autor: N.K., Ž.S.

 

EKSKLUZIVNO Fotografije najmlađeg sina Igora Štimca i Lane Bucat

Preporučujemo