EKSKLUZIVNO Kristina Bradač i Miro Radić postali roditelji: ‘Upoznajte našu Vivien’

Tužni su dani prošlost za dizajnericu i bivšeg modela Kristinu Bradač te njezinog partnera Miru Radića, nakon što su potkraj listopada postali roditelji malene djevojčice, a ona je u njihov dom stigla, otkrivaju, baš pod bor

Godinu koja je iza nas dizajnerica Kristina Bradač pamtit će cijeli život. Naime, upravo je 2016. ostvarila najveću želju – postala je majka. Potkraj listopada ona i partner, zagrebački poduzetnik Miro Radić, dobili su kćer i nadjenuli joj ime Vivien, a njezine prve fotografije ekskluzivno donosi novi broj Storyja. Baš kao i njezina starija sestra Sofie, Vivien je rođena kao nedonošće , no uspjela se izboriti za život i netom prije Božića stigla je u Kristinin i Mirin dom.

Čudo koje je Kristini Bradač promijenilo život

‘Iz bolnice su je pustili prije dva tjedna, dobili smo je baš pod bor. Rodila sam 24. listopada prirodnim putem u KBC-u Sestre milosrdnice. Dobila sam prijevremene trudove, rodila sam prije termina, ali danas je sve u redu’, rekla je, među ostalim, za novi broj Storyja Kristina te opisala odakle je skupila  snage nakon što je 2015. godine nakon prijevremenog porođaja u šestom mjesecu trudnoće izgubila svoju prvu kćer Sofie.

 

*Maksimalni dozvoljeni broj znakova za prenošenje je 600, uz obavezan link na Story.hr

 

Napisala: Nikolina Kunić

Foto: Privatni album

 

KRISTINA BRADAČ I VIVIAN Mama i princeza prvi put zajedno kod frizera

Preporučujemo