EKSKLUZIVNO Kristina Bradač i Miro Radić postali roditelji: ‘Upoznajte našu Vivien’

Tužni su dani prošlost za dizajnericu i bivšeg modela Kristinu Bradač te njezinog partnera Miru Radića, nakon što su potkraj listopada postali roditelji malene djevojčice, a ona je u njihov dom stigla, otkrivaju, baš pod bor

Godinu koja je iza nas dizajnerica Kristina Bradač pamtit će cijeli život. Naime, upravo je 2016. ostvarila najveću želju – postala je majka. Potkraj listopada ona i partner, zagrebački poduzetnik Miro Radić, dobili su kćer i nadjenuli joj ime Vivien, a njezine prve fotografije ekskluzivno donosi novi broj Storyja. Baš kao i njezina starija sestra Sofie, Vivien je rođena kao nedonošće , no uspjela se izboriti za život i netom prije Božića stigla je u Kristinin i Mirin dom.

Domaće zvijezde na produljenom vikendu! Jedna je bila originalna...

‘Iz bolnice su je pustili prije dva tjedna, dobili smo je baš pod bor. Rodila sam 24. listopada prirodnim putem u KBC-u Sestre milosrdnice. Dobila sam prijevremene trudove, rodila sam prije termina, ali danas je sve u redu’, rekla je, među ostalim, za novi broj Storyja Kristina te opisala odakle je skupila  snage nakon što je 2015. godine nakon prijevremenog porođaja u šestom mjesecu trudnoće izgubila svoju prvu kćer Sofie.

 

*Maksimalni dozvoljeni broj znakova za prenošenje je 600, uz obavezan link na Story.hr

 

Napisala: Nikolina Kunić

Foto: Privatni album

 

Veliko slavlje u čast preslatke Vivien

Preporučujemo