Simpatičnu Milu Elegović nedavno smo mogli gledati na 150. izvedbi kultnog mjuzikla 'Mamma Mia' u kojem glumica pali i žari svojom besprijekornom izvedbom posljednje dvije godine. Kazališna i televizijska zvijezda odlučila je razvijati još jedan talent osim glumačkog, a to je književni. Kako je aktivna na društvenim mrežama, a posebice na Instagramu, Mila ima brojne obožavatelje koji ju na njima prate, a upravo je zbog Instagrama dobila inspiraciju za svoj novi projekt. 'Trenutno radim na nečem sasvim novom i drugačijem, a riječ je o nečemu što se zove 'Balkon Book'. To je monografija fotografija koje su izazvale najveću pažnju na mom Instagram profilu, a fotografirane su na balkonu mog fotografa, Ivana Balića Cobre', ekskluzivno je otkrila glumica za Story.hr. Dodala je kako je riječ o jednom primjerku i kako je projekt još u fazi dovršavanja.

No, Mila ne dopušta da joj novi projekt stane na put kada su u pitanju daske koje život znače. 'Puno radim, upravo sam se vratila iz Pule, a u posljednje vrijeme sam dosta boravila u Istri jer tamo imam najviše gaža', ispričala je Mila. Također, glumica radi na pripremi nove kazališne predstave prema komadu autorice Milane Vuković Runjić, a uskoro ćemo ga moći gledati na daskama kazališta Komedija.
Glumica nikada nije skrivala kako iza njezine besprijekorne figure stoje sati mukotrpnog vježbanja. Kako je 47-godišnjakinja za potrebe mjuzikla 'Mamma Mia' morala pokazati svoje tijelo, željela je sve bude kako treba pa pazi na svoju liniju na kojoj bi joj pozavidjele i najveće svjetske zvijezde. 'To je već pitanje pristojnosti pa držim do svog tijela jer redovito nastupam u 'Mamma Mii' koja je jako gledana pa želim izgledati dobro. Osim toga, dva puta sam glumila u kupaćem kostimu pa sam htjela publika dobije najbolje', izjavila je zadovoljno Mila. 'Ne bojim se starenja, dajem najbolje od sebe i sama sebi postavljam visoka očekivanja. Upravo zato mi se vraća sve na čemu radim i postižem rezultate s kojima sam zadovoljna', dodala je.

Glumica je priznala i kako nije ljubiteljica vježbanja, no s obzirom na izvrsnost koju od nje traži njezin posao, izdržljivost i dobru kondiciju, prisiljava se biti redovita na treninzima. Kako uz sve to pazi na ravnotežu prehrane, ne puši i rijetko pije alkohol te nastoji spavati minimalno osam sati dnevno –  nimalo ne čudi da izgleda poput dvadesetogodišnjakinje! Autor: A.S. Foto: Instagram, privatni album, arhiva Story.hr