EKSKLUZIVNO Severina i Milan Popović više nisu zajedno

Veza splitske pjevačice Severine i sedam godina starijeg srpskog poduzetnika Milana Popovića došla je svome kraju. Par je kako tvrde upućeni, vezu dugu tri godine okončao nedavno

Prva šuškanja da Severina i Milan više nisu zajedno krenula su krajem prošlog mjeseca kada je 47- godišnji poduzetnik snimljen na jahti Copper na Palmižani, bez Severine. Otkako su okončali vezu 40- godišnju glazbenu divu može se vidjeti isključivo u društvu jednoipolgodišnjeg sina Aleksandra ali i po brojnim nastupima diljem Hrvatske.

Danijela Martinović: Kako me Severina nagovorila na promjenu imidža

Naime, par je svoju vezu pokušao spasiti i krajem 2012. godine kada su prekinuli na nekoliko mjeseci i tada je Severina iskreno pojasnila da njihova ljubav nikada nije bila upitna ali isto tako i priznala kako su karakterno prerazličiti.

Za komentare je tada bio raspoložen i Milan koji je samo za Story priznao kako mu je teško biti razdvojen od Severenine no kako će unatoč njihovom odnosu uvijek brinuti za sina jedinca.

Aleksandar je moje dijete i ja ću se uvijek brinuti o njemu i pomagati mu, to dođe nekako normalno , po prirodi stvari. Isto važi i za majku mog djeteta –pojasnio je u prosincu 2012 godine uspješni poduzetnik koji je s voljenom ženom planirao i vjenčanje iz snova, navodeći kako će to biti njegov najsretniji dan u životu, no za njih je sudbina namijenila drugačije.

Napisala: Jadranka Tomić
Fotografije: Story press

SEVERINA I HALID BEŠLIĆ: Kombinacija koja obećava spektakl

Preporučujemo