Mokasinke sa stabilnom (i nadasve udobnom) block petom u nekoj od proljetnih boja s potpisom Gucci, koje su postale predmetom želja (i imanja) brojnih fashionistica, blogerica Ana Bacinger sjajno je iskombinirala sa 'sportskim' čarapama s uzorkom. Obzirom da hrabro i sjajno spaja naizgled nespojive komade i da je jedna od onih koja prati, ali i nameće modne trendove domaćim damama, ovaj spoj uz svijetle cropped traperice izgleda sjajno.

No ovaj se trend može zgodno 'isfurati' i na neke druge elgantne cipele, poput super popularnih mokasina natikača s krznom, također s potpisom kuće Gucci. Naravno, ukoliko ste dovoljno hrabri i maštoviti, u obzir dolaze i brojne druge kombinacije.

PARTY FEET #ShoesAndSocks #TodaysTootsies

Objavu dijeli NADIA FAIRFAX (@nadiafairfax)

Sportske čarape već je u svoje stajlinge, ali i u kombinacije svojih kćerkica Jane Sienne i Mile Amelie uvela i Ljupka Gojić Mikić. A curice ih nose i na balerinke i na tenisice, baš kao i njihova modno osviještena mama, koja za sebe bira i upečatljive boje.

👧🏻👩🏻

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Bijele 'sportske čarape' sjajno se mogu iskombinirati i uz bijele tenisice, kao primjerice na slici niže. Crna negliže haljina, koje je visoko na popisu trendova sezone, bijeli T-shirt s podignutim ovratnikom, u ovoj kombinaciji izgledaju sjajno! No priznajemo, ne zna to svatko tako dobro nositi, stoga budite pažljivi kad kombinirate ove trendove.
Sretno! Autor: J. S. Fotografije: Instagram