ELLA DVORNIK vs SONJA KOVAČ ‘Plahte kradeš hotelima’

Ella nema dlake na jeziku kada je u pitanju javno izražavanje vlastitog mišljenja, a ovaj put 'obrusila' se na Sonju Kovač

Ella Dvornik uvijek nastoji biti iskrena i direktna kada je posrijedi njezino mišljenje, a nerijetko javno komentira objave po društvenim mrežama bez dlake na jeziku. Kako joj nije bitno tko u pitanju, već što, ovoga puta na njezinom repertoaru našla se domaća blogerica i influencerica, Sonja Kovač.

Ellu Dvornik šokiralo prvo vaganje nakon porođaja

Sonja trenutno uživa na Bahamima, a kao prava blogerica, iskoristila je bajkovite pješčane plaže kako bi obilježila ovaj put i napravila fotografije za pamćenje. Tako je objavila i fotografiju gdje je umotana u dugačku bijelu plahtu s tacnom punom kroasana ispred sebe te sjedi na pjesku očaravajuće plaže. Ella je vidjela fotografiju i odlučila Sonju ‘počastiti’ komentarom u svom stilu.

‘Plahte kradeš hotelima’, napisala joj je Ella. Sonja se ubrzo oglasila i odgovorila joj: ‘Nisam ja, to mi je dragi sve priredio…iznenađenje.’ Ellin komentar istaknuo se među mnogima, a svi ostali bili su puni pohvala i izrazito pozitivni. Iako je očito bila riječ o zafrkanciji, Ella je brzo ukrala pažnju simpatičnoj plavuši.

Autor: A.S.

Foto: Instagram

 

EMOTIVAN TRENUTAK Pogledajte zašto je u obitelji Elle Dvornik kraj godine bio savršen

Preporučujemo