Glumica Emily Blunt (31) još je u svibnju nosila cvjetnu haljinu s potpisom Dolce & Gabbana, koja se toliko svidjela malenoj Vidi McConaughey, četverogodišnjoj kćerkici oskarovca Matthewa McConaugheyja, da ju je odjenula na nedavnoj svečanosti povodom otkrivanja zvijezde njezinog slavnog tate, na holivudskoj Stazi slavnih. Unatoč razlici od 27 godina među ove dvije dame, i Emily i Vida sjajno su nosile dizajnersku haljinu. Emily se ta nju odlučila za gostovanje u showu 'Good Morning America', a snimljena je prije ulaska u studio ABC-a.

Emily Blunt
Emily Blunt Uz haljinu je iskombinirala ružičaste štikle, dok je malena Vida nosila crvene balerinke posute šljokicama. Nasuprot raspuštenoj kosi lijepe Emily, malena je nosila pletenice u kosi.
Matthew McConaughey s kćerkicom Vidom Najljepši trenutak bio je onaj kada je Matthew sjedeći uz svoju kćerkicu, prigrlio malenu te joj na uho nježno objašnjavao što se oko njih događa.
Matthew McConaughey s kćerkicom Vidom Svečanosti su prisustvovala i Mattheweva supruga Camila Alves McConaughey, te sinovi - šestogodišnji Levi i uskoro dvogodišnji Livingston.
Matthew McConaughey s obitelji
Matthew McConaughey s obitelji Emily Blunt na gostovanje u popularnu emsiju stigla je bez pratnje supruga Johna Krasinskog i njihove kćerkice Hazel.
Emily Blunt Fotografije: Profimedia