Produženi vikend idealno je vrijeme za odmor uz najmilije. I dok su neke naše domaće zvijezde, poput Marka Tolje, Lane Jurčević, Andree Šušnjare, Minee i Maline Grahek, ovaj vikend odlučile provesti na Jadranskoj obali, neke su poznate Hrvatice krenule putem Los Angelesa, Las Vegasa i Toskane. Svoje sretne trenutke svakodnevno dijele sa svojim obožavateljima i pratiteljima na Instagramu. Kolumnistica, komičarka i televizijska voditeljica Andrea Andrassy već se nekoliko dana provodi u Americi. Putovanje je započela u Los Angelesu, a trenutno se nalazi u glavnom gradu Nevade, Las Vegasu. Iako Pariz zovu gradom svijetla, činjenica je da se neonska svjetla nikada ne gase u ovom uzbudljivom gradu. To se jasno vidi iz njezinih fotografija koje svakodnevno objavljuje na svojem Instagram profilu.

Modna blogerica i glumica Sonja Kovač, isto kao i Andrea, uživa u Las Vegasu. Ondje je proslavila svoj 33. rođendan, a svojim obožavateljima nerijetko pokazuje koliko uživa u svojim putovanjima.
Voditeljica i fitness trenerica Renata Sopek iskoristila je produženi vikend da otputuje u Italiju. Posjetila je Bolognu, a zatim se uputila u Pisu, grad u Toskani. Lijep krajolik, bogata tradicija, povijest i umjetničko naslijeđe samo su djelić onoga u čemu jedna od naših najseksipilnijih Hrvatica uživa ovih dana.
Autor: B.P. Foto: Instagram