'Koja je vaša tajna?', pitanje je koje Sandra Perković sve ćešće čuje s raznoraznih strana. Bilo da se u medijima hvali njen novi izgled ili je riječ o objavi na Instagramu, upiti o transformaciji samo naviru, jer nitko ne može ne primijetiti pozitivne promjene koje se događaju pred očima budnih pratitelja.

'Sandra, koja je tajna vaše linije, podijelite s nacijom!, upitala ju je jedna pratiteljica nakon posljednje objave. Sandra pak mudro šuti, a svoju 'tajnu' još uvijek nije podijelila s obožavateljima. Utegnuta i vidno mršavija, promijenila je i stil odijevanja te način šminkanja. Tako ju sve češće možemo vidjeti u 'natural' izdanju s malo pudera, sjajila i maskare, dok za izlaske se ipak malo više potrudi.
Jučer je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je oborila sve rekorde. Ispod dotične fotografije sve pršti od komentara, a niti komplimenata ne manjka. Krenule su i razne usporedbe s nekim slavnim damama, pa fanovi Sandru uspoređuju s jednom od sestara Kardashian, Khloe. Sličnost koja se već i ranije spominjala ovog je puta zaista došla do izražaja.
Prelijepa 27-godišnja Sandra oduševila je besprijekornim make-upom za koji je dobila pregršt komplimenata. 'Kako je krenulo, bit ćeš najljepša Hrvatica', zaključili su fanovi. 'Iz dana u dan sve ljepša', 'Lipa si lipa, Sandrice', 'Jaoooo jaooo jaoooo prezgodna si', samo su neki od oduševljenih komentara. Autor: T.O. Fotografije: Instagram