Kris Jenner na svojem je Instagram profilu objavila simpatičnu obiteljsku fotografiju u božićnom izdanju. No dok se na fotografiji uz Kris, nalaze Kendall, Khloe, Kourtney i njezina kći Penelope te Kim i njezina kći North West, fanovi su primijetili da nedostaje Kylie, najmlađa sestra ove slavne obitelji. Obitelj koja se proslavila reality emisijom obožavatelje svake godine razveseli božićnim kalendarom. 61-godišnja Kris Jenner  pohvalila se obiteljskom fotografijom u koju je napisala: 'Ništa posebno, samo kližemo u Calabasu na 35 stupnjeva za naš božićni specijal'.

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Bez obzira na veselu atmosferu i nasmijana lica na fotografiji, fanovi su se zabrinuli zašto nedostaje 21-godišnja Kylie Jenner, za koju se nagađa kako je trudna. Njezin izostanak s fotografije potaknuo je lavinu komentara, obožavatelja slavne obitelji, koji su uvjereni da ne želi pokazati trbuh zbog čega se nije željela fotografirati. 'Gdje je Kylie?', 'Nedostaje Kylie, gdje je?' i 'Znamo da si trudna. Zašto se još uvijek skrivaš?', tek su neki od mnogobrojnih komentara zabrinutih fanova.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Podsjetimo, prošlog su mjeseca krenula nagađanja da 21-godišnja Kylie Jenner navodno očekuje djevojčicu. Ona i 25-godišnji reper Travis Scott, koji joj je pomogao da nakon prekida s Tygom ponovno vjeruje u ljubav, uskoro će izgleda postati roditelji. Ako je vjerovati svemu što strani mediji javljaju, Kylie je trudna već četiri mjeseca. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, Getty