Fina umjetnost kombiniranja: crno-bijeli interijeri

Neki ih smatraju previše hladnim i sterilnima, no crno-bijeli interijeri vječni su klasici. Uvijek se nanovo vraćaju u modu

Dizajneri često puno vremena osvajaju kako bi odabrali odgovarajuću nijansu boje za određen prostor, no nerijetko je najjednostavnije rješenje – i najbolje. Ljetno izdanje magazina Interijeri & dekoracije donosi nekoliko inspirativnih ideja kako na taj jednostavan i vrlo elegantan način oplemeniti prostor. Ponekad će biti dovoljno dominantno bijeloj dodati tek pokoji crni detalj, no nemojte se bojati ni prepustiti crnoj da “vodi igru”.

Magazin Interijeri & dekoracije u svojem ljetnom izdanju donosi i mnoštvo inspirativnih ideja za ljetno dokoličarenje. Prošetali su domaćim trgovinama i pronašli 13 ležaljki i ljuljački za dvorišta i terase po pristupačnim cijenama; čitatelje vode i u ladanjusku kuću u malo selo Bešlinac pokraj Kloštar Ivanića, gdje su snimili prekrasnu reportažu; tu su i ideje kako iskoristiti i najbolje uklopiti kamen u interijere; sve o vodeni vrtovima… Interiere & dekoracije na čak 114 stranica potražite na svim kioscima za samo 19,90 kn.

Autor: D. P.
Fotografije: Interijeri & dekoracije

Preporučujemo