Brazilska manekenka Adriana Lima i turski pisac Metin Hara prvi put su viđeni kako izmjenjuju nježnosti u javnosti u srpnju ove godine. Nekoliko dana nakon objavljene fotografije, mladi je pisac na društvenim mrežama napisao da je u vezi s lijepom Viktorijinom anđelicom. Ipak turski novinar Cengiz Semercioğlu izjavio je da njihovu vezu se smatra uvjerljivom te da je riječ tek o marketinškom triku kako bi se povećala popularnost mladog pisca.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

35-godišnji pisac piše self-hepl naslove te je bio među najprodavanijim autorima u Turskoj. Kada su krenula nagađanja da nihova ljubav nije iskrena, Adriana Lima je čvrsto odbacivala optužbe da je s piscem samo radi njegove promocije. Nakon toga su krenula nagađanja da je Matin Hara homoseksualac što je Lima također opovrgavala.
Ipak, poljubac poznatog para snimljen jučer u Miamiju, pokrenuo je novu lavinu komentara kako su njihovi poljupci umjetni te cijela njihova veza lažna.  Fotografija se snimljena poslije napornog treninga kada je par hodao ulicom,  zagrljen i s osmijesima. Doduše njihova je bliskost pomalo upitna, jer deluju 'umjetno', ali u svoju ljubav oni ne sumnjaju i Adriana žustro odbacuje optužbe da je angažirana za ulogu njegove djevojke. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, Getty