Stjepan Hauser izmamio je interes javnosti nakon što se ne prestaje odvajati od uzbekistanske pijanistice Lole Astanove. Sve je počelo videom na njegovom Instagramu u kojem je svoj talent udružio s njezinim i počastio obožavatelje glazbenom i vizualnom poslasticom. 'Ima li išta ljepše i romantičije od ove melodije?' napisao je uz hashtogove #strast i #ljubav ispod videa koji je odmah pokrenuo lavinu komentara.

Kako bi ugodio svojim pratiteljima, Hauser nije mogao odoljeti na ne objavi i nastavak ove glazbeno-romantične mini-sage s kolegicom Lolom. 'Ponekad se stvaranje glazbe ne razlikuje mnogo odvođenja ljubavi', napisao je Hauser u opisu strastvenog videa u kojem su skupa su odsvirali djelo slavnog Sergeja Rahmanjinova, a njihova strastvena izvedba i ovaj put izazvala je oduševljenje korisnika Instagrama.  Video je u samo sat vremena pregledan skoro20 tisuća puta.
Očita je povezanost između dvoje mladih i talentiranih glazbenika, no takva strast ne može se roditi ni iz čega. Upravo zato njihova bliskost posljednjih dana javnost je zaintirigirala i zapitala ljubi li Stjepan ponovno. Iako zasad možemo samo pretpostavljati odgovor na ovo pitanje, nesumnjivo je kako će sve brzo isplivati na površinu ako je riječ o pravoj ljubavi. Ipak, strasti su već sada jake, a za ljubav je samo pitanje vremena.
Autor: A.S.
Foto: Instagram