Pletenica je definitivno svrgnula s trona konjski rep i caruje frizurama što i ne čudi jer pletenica može biti idealno rješenje za ležeran, ali i za svečani te poslovni look. Pletenice unose dozu zabave i mladenačke prpošnosti i prihvaćene su od strane svih dobnih skupina, a nose ih svi: političarke, holivudske zvijezde, manekenke, modne blogerice  i obične cure iz susjedstva. A da su pletenice apsolutni must have pokazale su i naše brojne poznate Hrvatice koje proteklih mjeseci sve češće svoj stil upotpunjuju ovom hit frizurom.  Voditeljica, spisateljica i vlasnica restorana Josipa Pavičić Berardini na nedavnoj premijeri filma pojavila se s krunom od pletenice koja je dala dašak romantike i ženstvenosti te savršeno zaokružila look.

Josipa Pavičić Bernardini Naša poznata it djevojka Anita Dujić predano prati svjetske trendove, kako u odijevanju i šminkanju tako i u odabiru frizure. Ne čudi stoga da je pletenice nisu zaobišle. Naprotiv, na nedavnom modnom događanju pojavila se s identičnom pletenicom koju je još prije nekoliko godina nosila političarka Julia Timošenko. Romantična frizura  savršeno je nadopunila crnu haljinu s cvjetnim detaljem koju je Anita odabrala.
Anita Dujić U jednoj od prvih emisija kulinarskog showa Celebrity MasterChef  Lana Klingor za idealnu frizuru također je odabrala ultra popularne pletenice.

Voditeljica, ekonomistica i manekenka Korana Gvozdić svoje pletenice prošetala je na kreativan način. Na Instagram profilu objavila je vlastitu fotografiju koju krase dvije pletenice na stražnjem dijelu glave, koje vode u pundžu. 'Najčešće nosim raspuštenu kosu, ali ova me frizura oduševila', napisala je Korana uz fotografiju.
A photo posted by Korana Gvozdic (@korana_g) on
Pjevačica Nina Badrić nedavno se iz redova brineta prebacila u plavuše i pokazala da ne voli monotoniju u kosi i isfurala pletenice, a gotovo sličnu izvedbu  mogli smo vidjeti i na slavnoj trendseterici Kim Kardashian.
    Autor: M.D. Foto: Story Arhiva, Instagram