Brojne zvijezde i parovi uživali na promociji novog broja StoryGourmeta!

U Splitu je održana promocija šestog broja magazina StoryGourmet. U Fabrique pubu okupila su se najvažnija imena hrvatske gastroscene kao i brojni zaljubljenici u kulinarstvo. Među uzvanicima su bili i Jelena Rozga, Jacques Houdek sa suprugom Brigitom, Marko Tolja, Ivana Kindl, Robert Pauletić sa suprugom Mijom te brojni drugi

Uzvanici na svečanoj promociji novog i jedinstvenog magazina posvećenog kulinarstvu uživali su u biranim i slasnim zalogajima te mirisnim kapljicama puba Fabrique u Splitu.

Osvoji sudjelovanje na kulinarskoj radionici Zvijezde i StoryGourmeta

Uz more, delicije i vino uzvanici su prokomentirali i teme proljetnog broja StoryGourmeta u kojem je zvijezda broja Anthony Bourdain. Novi broj donosi priču o zdravoj i ukusnoj biljci – kadulji te 41 recept zanimljivih jela, a glavne namirnice proljetnog jelovnika su klice i kozletina.

David Skoko otišao je u Novigrad, u restoran Marina,  gdje je razgovarao s vlasnicom i chefom Marinom Gaši. Ivan Pažanin donosi intervju s kolegom i mentorom Bracom Sanjinom, a Petra Jelenić intervjuirala je novu slastičarsku zvijezdu Roberta Hormelića. Provjerili smo i kako se Tatjana Jurić snalazi u kuhinji…

Na 212 stranica StoryGourmeta potražite i ostale zanimljive teme kulinarstva koje ga uistinu čine najslasnijim i najbogatijim štivom na domaćem tržištu – zaključili su svi na sinoćnjem druženju.

Autor: Ž.S.
Foto: Jadran Babić

StoryGourmet radionica oduševila posjetitelje Festivala hrane i vina

Preporučujemo