Dugo je nismo vidjeli: Uršula Tolj izgleda doista fantastično

Zagreb je, kako to i dolikuje jednom metropoli, i usred ljeta pun događanja. Tako su se jučer na premijeri filma Spiderman okupila brojna poznata lica, među kojima je viđena i Ivana Delač Đolo, Uršula Tolj, Marija Borić, Ivan Alduk, Danijela Pintarić i mnogi drugi

Premijera filma ‘Spiderman Homecoming’ koja se održala u Gold Classu Cinestar, u Arena Centru, bila je pravi pogodak za završetak jednog toplog dana, usred tjedna. Zabava je bila i tim bolja jer su svi okupljeni mogli prelistati i pročitati novi broj časopisa Story, dan prije nego što se pojavio na svim kioscima.

Ni crveni meteo alarm zgodne dame nije omeo u šetnji zagrebačkim ulicama

Posebno je na jučerašnjoj premijeri blistala HRT-ova voditeljica Uršula Tolj, koju javnost ima priliku gledati u nedjeljnoj emisiji ‘Volim nedjelju’, gdje je voditeljsku palicu uzela od Nevene Rendeli Vejzović, koja je trenutno na porodiljnom dopustu.

Uršula je Spiderman Homecominga gledala u društvu svoje kćerkice Ewe. Simpatična Riječanka za ovu je prigodu zasjala u pravom ljetnom izdanju i pokazala da je bila i ostala ljubitelj sportske elegancije. Odjenula je jednostavnu sivu, usku haljinicu koja je istaknula njezinu isklesanu liniju i preplanulu put. Ležerna frizura i decentna šminka bile su savršen odabir za ovu prigodu. Na njezinom stajlingu posebno su se isticale zanimljive tirkizne sandale za koje je Uršula dobila brojne komplimente.

VRUĆE LJETNE NOĆI Renata Sopek partijala do zore

Preporučujemo