Kristina Bradač sama je sebi najbolji model

Kao vodeći model za proljeće/ljeto 2015. predstavljen je Mini Peacock koji je ručno izrađen od prirodne kože, te ukrašen - za Peacock karakterističnim detaljem - čipkom

Kristina Bradač predstavlja  novu kolekciju torbi za svoj brend Mariposa. Kao vodeći model za proljeće/ljeto 2015. predstavljen je Mini Peacock koji je, kao i svi Mariposa modeli, ručno izrađen od prirodne kože, te ukrašen – za Peacock karakterističnim detaljem – čipkom.

Čudo koje je Kristini Bradač promijenilo život

Mini Peacock baš poput vjesnika proljeća dolazi u širokoj paleti neodoljivih boja – ružičastoj, pistacio zelenoj, kobalt plavoj, bež, tamno plavoj te smeđoj.Uz novi model, lansirane su i nove boje već dobro poznatih ‘bestseller’ modela: Mini Bucket iPeacock.

Mini Bucket šarmantan je i trendy suputnik koji je oduševio žene svojom prostranošću, dok je Peacock iznimno dobro prihvaćen zbog svoje veličine i praktičnosti, pa ga mnoge žene nerijetko biraju i kao poslovnu torbu.

Mini Bucket sada krasi neodoljiva ružičasta boja, te baby plava i tirkizna, dok Peacock dolazi u nekoliko novih: crvenoj, tamno ljubičastoj, bež, narančastoj i ružičastoj. Nove modele najavila je sama Kristina u opuštenoj atmosferi pozirajuću fotografu John Pavlishu.

Cijela proljetno/ljetna kolekcija biti će predstavljena u travnju.

Sve dodatne informacije donosimo na www.mariposa.hr, te na Facebook stranici: Mariposa By Kristina Bradač.

Fotografije: John Pavlish

KRISTINA BRADAČ I VIVIAN Mama i princeza prvi put zajedno kod frizera

Preporučujemo