Lada Tedeschi: ‘Uvijek sam htjela biti fashion kao mama, a uspješna kao brat’

Kako se suprotstaviti nedostižnim i nametnutim standardima savršenstva, zašto je važnosti razvijati svijest o vlastitim nedostacima raspravljale su brojne pripadnice ljepšeg spola na panelu#PERFECTNEVER u organizaciji Reeboka, a koji je poslužio kao inspirativna okosnica za snažan ženski pokret

Ecija Ojdanić, Zvončica Vučković, Lada Tedeschi Fiorio, Iva Šulentić i Lana Jurčević samo su neka od poznatih lica koja su sudjelovala u panelu i raspravljale o važnosti razvijanja svijesti o vlastitim nedostacima, dilemama, vjerodostojnosti, dosljednosti te iskrenosti prema samom sebi.

U ovo ‘moderno’ vrijeme, kada se informacije šire munjevitom brzinom, kada je virtualno ‘zamijenilo’ stvarnost i kada se zahvaljujući silnim aplikacijama, društvenim mrežama ona uljepšava… kao da je savršenstvo postalo imperativ! Zato je jako važno znati prepoznati prave vrijednosti koje možda nabolje kriju u oksimoronu – biti savršeno nesavršena!  O svojim su  nesavršenostima progovorile i slavne žene.

‘Za mene je savršena žena ona koja apsolutno misli da je savršena u svoj svojoj nesavršenosti. I samoj mi je život postao lakši i ljepši tek onda kada sam zavoljela sebe takvu kakva jesam, kada sam prihvatila sebe sa svim svojim manama i vrlinama… Tek tada sam počela više uživati u svemu, a i svi oko mene postali su sretniji’, kazala je na samom početku Ecija i priznala kako je nju pokrenuo strah.

‘Kazalište sam osnovala iz straha da ne ostanem bez posla, jer što je glumac bez angažmana? Glumiti sam počela da bi me ljudi voljeli, zbog želje za prihvaćanjem. Ispada da je moj osnovni pokretač strah, negativna emocija koja me nagnala na pozitivne promjene i aktivnost’, priznala je Ecija Ojdanić.

Među panelisticama je bila i Lada Tedeschi Fiorio koja je progovorila o odnosu prema sebi, majci Đurđi i bratu Emilu. ‘Uvijek sam htjela biti fashion kao mama i uspješna kao brat, a onda sam shvatila da se treba uspoređivati jedino sa samim sobom. Nikada se nisam gledala kroz prizmu žene iz bogate obitelji već sam zahvalna što sam zdrava i imam snage – svaki dan mi je to motivacija’, kazala je Lada Tedeschi, osnivačica marketinške agencije.

Autor: Ž.S.
Foto: Promo

Preporučujemo