NEPREPOZNATLJIVE Kako zaista izgledaju slavne manekenke bez Photoshopa

Na pisti i naslovnicama izgledaju potpuno savršeno i utegnuto, no stvarnost je puno drugačija

Viktorijine anđelice jedne su od najljepših, ali i najbolje plaćenih manekenki na svijetu. Planetarno popularni brend 70-ih je godina osnovao Roy Raymond, ogorčen prodavaonicama rublja. Iako početak baš i nije bio glamurozan, danas je to sasvim druga priča. Tako se za najseksi show u godini novac ne štedi. Navodno se za organizaciju i pripremu potroši i više od 15 milijuna dolara, a pripreme za novi show počinju već sutradan.

FINANCIJSKI PROBLEMI Poznata pjevačica prodaje luksuznu vilu

Da biste postali model Victoria’s Secreta morate imati privlačne crte lica i savršeno tijelo. Nevjerojatno, ali čak 98 posto žena mora vas smatrati privlačnim na prvi pogled. Zanimljivo je dodati i kako svaka anđelica redovito mora iznova prolaziti kroz audicije. Iako naporno treniraju, gotovo svaka ima pokoji trik kojeg se pridržava prije važnih revija. Tako Adriana Lima 12 sati pred izlazak na pistu samo pije vodu.

Naučili smo ih na pisti i naslovnicama gledati potpuno savršene i utegnute, gotovo bez i jedne mane. Stvarnost je puno drugačija. Iako ‘anđelice’ i slavne manekenke su od krvi i mesa pa ih se može uloviti i u nešto opuštenijim izdanjima. To se posebno odnosi na periode ljetovanja kada ih paparazzi imaju priliku fotografirati u kupaćim kostimima koji više otkrivaju nego skrivaju.

 

Autor: A.G.
Foto: Profimedia

APOLONSKA FIGURA Zbog vjere otkazao turneju, ali se nastavio nedolično ponašati

Preporučujemo