Story Fit and Beauty dan – užitak za ljubitelje zdravog života

I drugi dio Story Fit & Beauty dana powered by Nivea prošao je savršeno zahvaljujući bogatom programu

Na samom početku jedna od naših najpoznatijih trenerica Renata Sopek pokazala je umijeće u plesanju zumbe. Brojni posjetitelji nisu ostali imuni na glazbu i atraktivne plesne korake, te unatoč vrućini, hrabro su izdržali sat vremena trošenja kalorija.  Veliko zanimanje izazvao je ‘Piloxing by Lana Jurčević’.  Pred ljubitelje zdravog života popela se i popularna pjevačica Ivana Banfić koja pokazala svoju formulu za postizanje savršene figure – programom Extrime by Ivana Banfić.

No.1 celebrity brand slavi 15. rođendan u novom ruhu

Ni tijekom popodneva nije nedostajalo zdravih sadržaja. Znatiželjni prolaznici i gosti uživali su u zdravim  zalogajima restorana Bon Apetit, napravljenim od salate, pečene piletine, slanutka, začinjeni prirodnim umacima, i u sto posto prirodnim sokovima. I tvrtka Bubble Bee razveselila je posjetitelje zdravim napicima.
Mogli su se razgledati i noviteti poznatih tvrtki; Multipowera, Oktalpharme, Lacune, Dr.Organica, Coco juicea, Epimena i Citroena. I u poslijepodnevnim satima, posjetitelji su mogli uživati u relaksaciji za koju su bili zaduženi Sobodni maseri.

Da je Story Fit and Beauty dan, powered by Nivea, kojeg je organizirao tjednik Story, bio pun pogodak, vidjelo se po velikom broju gostiju koji su ostali do samog kraja. Hvalevrijednu akciju na jarunskom Malom jezeru posjetio je i direktor Adrije Medije – Peter van Kol sa suprugom Krisztinom Fraknoi i kćeri Isabellom, koja se oduševila dječjim kutkom Animino s biotetovažama za malene, mađioničarem i maskotom. Nije nedostajalo ni naših poznatih lica. Tako je Marko Grubnić provodio vrijeme u razgovoru s trenerima, a glumica Marija Borić uživala je u zdravim zalogajima restorana Bon Apetit. Osim toga, glumica i stilist su odlično raspoloženi najmlađima dijelili autograme. Neki su kod Niveinih stručnjaka za kosu mogli isprobati nove ljetne frizure, a na Storyjevom štandu tijekom cijelog dana odvijala humanitarna prodaja artikala iz Storyjeve dizajnerske kolekcije, čiji je sav prihod namijenjen akciji ‘Korak u život’.

Snimili: Dražen Kokorić i Darko Strosser

(VIDEO) SONJA KOVAČ: 'Samo treba vjerovati u životu i sve ti se može ostvariti'

Preporučujemo