TRENDI I NA SNIJEGU Pogledajte u čemu su na Sljeme stigle Janica Kostelić i Ana Strizić

Utrka Snow Queen Trophy koja se tradicionalno održava od 2005. godine okupila je brojne poznate koji su napeto pratili i navijali s tribina, a sve oči bile su uprte u Janicu Kostelić

Jučer je na Sljemenu bilo jako veselo i burno. Brojni poznati okupili su se na tradicionalnoj utrci Snow Queen Trophy kako bi uživali u vožnjama ženske slalomske utrke. Sve oči bile su uprte u Janicu Kostelić, najbolju hrvatsku skijašicu, a odnedavno i državnu tajnicu središnjeg ureda za sport. Janica je na snijeg donijela dašak proljeća u cvjetnim skijaškim hlačama koje je kombinirala s bijelom sijaškom jaknom i kapom u bijelo-narančastoj boji ispod koje su virile pletenice.

Na Sljemeni su između ostalih viđeni i alpinist i putopisac Stipe Božić, voditeljice Ana Strizić, Vjekoslava Bach, glazbenik Alen Islamović i mnogi drugi. Voditeljica Ana Strizić protiv niskih temepratura borila se se toplim čizmicama, ali je i na snijegu pazila da bude u trendu. Društvo joj je pravio dečko Krešimir Milanović.

Utrke Svjetskog skijaškog kupa organiziraju se na Sljemenu od 2005. godine. Te je godine Hrvatski skijaški savez organizirao prvu – žensku slalomsku utrku Svjetskog skijaškog kupa, a Zagreb postao nezaobilazno mjesto održavanja utrka Svjetskog kupa. Od 2008. godine ženskoj utrci pridružena je i muška, a od prve utrke, do danas, Snježna kraljica jeu među najgledanijim utrkama Svjetskog kupa.

Foto: Filip Hofer

Preporučujemo