UPICANILE SE Maja Cvjetković i Antea Kodžoman opet upadale u oči

Zagrebačka premijera filma Woodyja Allena 'Cafe Society' privukla je u kino brojne poznate filmoljupce, a među njima su bili Žanamari sa suprugom, Ivana Šundov, Lana Pavić, Petra Kurtela, Bojana i Enes Vejzović, Daniela Trbović, Mirjana Mikulec, Nenad Korkut, Mario Petreković, Ivana Paradžiković i brojni drugi

Među brojnim ljubiteljima filmova redatelja Woodyja Allena, pojavile su se i tip-top skockane, baš kao i svaki put, i prijateljice Maja Cvjetković i Antea Kodžoman. Demonstrirale su i u ovom izlasku najnovije trendove iz svijeta mode i ljepote, pa je Maja još jednom potvrdila da je plisirana suknja s metalik odsjajem ultimativni hit sezone bez kojeg niti jedna trendseterica ne smije biti u ormaru.

Maja Cvjetković posebno uživa u obiteljskim druženjima

Antea se pak odlučila za čipkastu, klasičnu eleganciju u obliku prljavoružičaste haljine i torbice u istom tonu, te top trendi sivoplave čizmice kakve viđamo po izlozima lanaca ulične mode.

cafe society,cinestar premijera

A kad su beauty trendovi u pitanju, bivša misica Maja je pratitelje na društvenim mrežama nedavno iznenadila novom, vatreno crvenom kosom, koju je za ovu prigodu splela u trendi ‘klas’ pletenicu, dok je manekenka Antea Kodžoman svoju smeđu kosu pustila da slobodno pada niz ramena.

U fotogaleriji pogledajte tko je sve bio na premijeri:

Foto: Ivana Kaurloto

Maja pokazala zavidnu liniju samo tri tjedna nakon porođaja

Preporučujemo