Slavni pjevači i pjevačice jučer su pristigli u Las Vegas gdje se održala dodjela nagrada "Billboard Music Awards". Za ovu glazbenu prigodu slavne cure odabrale su nešto opuštenije haljine pa tako ni ovoga puta nije nedostajalo manje uspješnih i neobičnih outfita. Pjevačica Rihanna iznenadila je odabirom haljine koja je izgledala poput izgužvanog smeđeg blejzera iz osamdesetih, a upotpunila ju je kratkom, razbarušenom frizurom i cipelama s neobičnim srebrno žutim detaljima. Minicu koju je nosila dizajnirao je slavni Thierry Mugler za svoju kolekciju iz 1988. godine.  Ona je ujedno i dobitnica "Billboard Chart Achievement Award" koju dodjeljuju obožavatelji.

Američka pjevačica Halsey pojavila se u neobičnoj bijeloj haljini visokog proreza koja je otkrivala obje noge. Inspirirali su je moderna umjetnost i razni muzeji koje je posjetila na svojim putovanjima, a haljina je nastala kao rezutata svega viđenoga. Cijeli stayling upotpunila je visokim, srebrnim sandalama.
Švedska pjevačica Tove Lo prisutne je šokirala neobičnom i hrabrom kombinacijom koja je otkrila sve. Na jarko narančastu i rupičastu boho haljinu kombinirala je pletenice koje su upotpunile njen hippy stil.
Poznata skijašica Lindsey Vonn koja je dvije godine bila u vezi s američkim golferom Tiger Woodsom na dodjelu Billboard glazbenih nagrada pojavila se u ultra kratkoj, plavoj haljinici koja je otkrivala njene zgodne noge. Haljina asimetričnog kroja na bokovima bila je ukrašena zlatnim detaljima, dok su duž cijelih rukava bile prišivene bijele perlice.
Najneobičniju kreaciju odjenula je 23-godišnja glazbenica Z Lala koja je odnijela titulu najgore odjevene. Avangardna konstrukcija u obliku zvona i neobična frizura privlačile su pozornost svih prisutnih.
    Autor: N.G Foto: Profimedia