Negdje otputovati uvijek je dobra odluka, a posebice kada se odnosi na prve dana u novoj godini. Mnoge slavne osobe upravo tako provode vrijeme na samom početku 2018. Gdje je i tko otputovao doznajte u nastavku! Glumac Slavko Sobin odlučio se za toplije krajeve pa je tako u društvu prijateljice Ane otputovao na Šri Lanku i to posljednjeg dana 2017. Kako se tamo zabavlja najbolje svjedoče njegove priče na Instagramu, ali i objave, kojih će vjerujemo biti još puno.

&taken-by=slavkosobin

&taken-by=slavkosobin

&taken-by=slavkosobin I scenografkinja i dekoraterka seta Anita Dujić posljednje dane u prošloj i prve u novoj godini provodi tamo, samo joj društvo radi dečko Duncan Broadfoot, kojeg još uvijek ne objavljuje na društvenim mrežama. No upravo nam je ona sama otkrila da će na Šri Lanku otputovati s njim i tamo provesti dva tjedna.

.ta.ta

.ta.ta

.ta.ta Bivša manekenka, a danas vlasnica portala Journal, Iva Radić sa svojom je djecom otišla na drugi kontinet. A prva destinacija koju su posjetili je Miami.

&taken-by=iva___radic Pjevačica Jelena Rozga za doček Nove godine pjevala je u Beogradu, stoga upravo tamo provodi svoje prve novogodišnje dane u društvu prijatelja.

&taken-by=rozgajelenaofficial

&taken-by=materoncevic Blaženko Lacković i njegova supruga Nikolina nakon uživanja u Zagrebu, otputovali su u Beč, što je Nikolina otkrila u svojim pričama na Instagramu. Bivša miss Hrvatske Ivana Ergić već tjedan dana u društvu dečka Marina i njihovih prijatelja uživa na Tajlandu i otkrivanju svih ljepota i načina života te azijske države.

&taken-by=ivannna

&taken-by=ivannna

&taken-by=ivannna

&taken-by=ivannna

&taken-by=ivannna

&taken-by=ivannna Nekadašnja voditeljica, a danas vlasnica PR agencije, Ines Preindl Radišić odlučila se za skijanje s obitelji i društvom. U Sloveniji, na Krvavcu su svi zajedno u veselom raspoloženju proslavili i Novu godinu.

&taken-by=inespreindl

&taken-by=inespreindl Blogerica Isabella rakonić istražuje Istanbul u društvu dečka, s kojim je u Turskoj i dočekala 2018.

&taken-by=isabellaeclaires

&taken-by=isabellaeclaires J. S. Fotografije: Instagram