Popularna manekenka 22-godišnja Gigi Hadid trenutno se nalazi u New Yorku, gdje ima i stan pa ju paparazzima nije teško uloviti, kao ni njezine zanimljive modne kombinacije. Atraktivna Gigi ima tipično manekenski stil koji čine stajliš komadi iskombinirani na zanimljiv način. Manekenka je poznata i po svojim oskudnim odjevnim kombinacijama pa smo ju u prosincu često mogli vidjeti u kratkim topićima koji otkrivaju trbuh, no čini se kako je i njoj postalo jasno da bi se trebala početi odijevati u skladu s vremenskim uvjetima. Gigi je tako jučer zapažena zakopčana od glave do pete u kombinaciji koja je u prvi plan stavila njezinu vitku figuru i duge noge.

Gigi je bila odjevena u plave samterice trapez kroja i džemper u istoj boji, dok je tanak struk naglasila tankim remenom. Ipak, najviše je pažnje privukla njezina minijaturna torbica u kričavo ružičastoj boji koja izgleda poput malenog kovčega sa zlatnim detaljima, zbog čega se i zove Beauty case. Riječ je o popularnoj torbici koju nose brojne manekenke, a  djelo je dizajnera Jasona Stalveyja.
Dizajner je preko noći postao modna zvijezda, zahvaljujući Gigi, njezinoj sestri Belli, ali i 16-godišnjoj Kaiji Gerber, kćeri top modela Cindy Crawford. Iako je u ovu torbicu nemoguće spremiti veću količinu stvari, njezina je cijena vrtoglavih 90 tisuća kuna. Dizajner visoku cijenu opravdava činjenicom da su sve torbice rađene ručno i izrađene od skupocjene kože egzotičnih životinja. Premda djeluje poprilično neobično, za ove torbice očigledno postoji tržište, jer po popularnosti već konkurira legendarnoj Hermesovoj Birkinici. Autor: T.O. Fotografije: Profimedia