Osim unosnog ugovora, novi pobjednik ovog natjecanja će dobiti i ekskluzivnu priliku da postane sljedeća DJ superzvijezda baš kao AVICII i David Guetta, globalni burnEnergy Drink ambasadori i najveći DJ-evi današnjice. burn Residency je najveće DJ natjecanje na svijetu koje je već četvrtu godinu za redom u potrazi za talentiranim DJ-evima diljem svijeta, pružajući im jedinstvenu životnu priliku da se okušaju među najboljima, osvoje ljeto na Ibizi i ugovor vrijedan 100.000 eura. Elektronska plesna glazba nikad nije bila popularnija, a svjetske DJ zvijezde stoje bok uz bok nekim od najvećih glazbenika današnjice. Na Ibizi, obožavateljima house glazbe poznatijoj kao ‘White Isle’, svake se godine odvija napeta bitka za najboljeg DJ-a na svijetu. Najmoćnija party klika na svijetu tako svako ljeto sudjeluje u finalu burn Residency natjecanja čijeg pobjednika u tom trenutku preuzimaju vodeće tvrtke u glazbenom menadžmentu te ga dalje usmjeravaju ka svjetskoj slavi. Osim najboljih partya na svijetu, mladi DJ-evi izabrani kao pobjednici natjecanja u svojim zemljama imaju jedinstvenu priliku iskusiti mentorstvo najpoznatijih DJ-eva na svijetu poput Carl Coxa, Pete Tonga, Maceo Plexa i mnogih drugih.

Marina Karamarko aka Miss Soulfly Oni najbolji osvoje i stalnu ljetnu rezidenciju u najpopularnijim klubovima. Upravo to se dogodilo Marini Karamarko, mladoj riječanki, pobjednici hrvatskog ogranka burn Residency natjecanja iz 2013. Perspektivnu domaću DJ-icu ovo je natjecanje prometnulo među najpoznatija imena underground house glazbe, a već je dvije godine i službeni DJ rezident Sankeys kluba na Ibizi. Njezina iskustva sa natjecanja burn Residency teško se mogu riječima opisati. ‘Doista je čarobno iskustvo boravka ljeti na Ibizi. Glazba, mentori, ali i gosti klubova nešto su što se teško može doživjeti bilo gdje na svijetu. Ibiza ima neponovljivu atmosferu koja savršeno odgovara ritmu glazbe koju tamo puštamo, a u kojoj gosti silno uživaju. Definitvno bi svima bi preporučila da se prijave i okušaju se na natjecanju burn Residency.’- izjavljuje. Nakon što su u prošlim izdanjima hrvatskog ogranka burn Residency natjecanja domaći kandidati Marina karamarko i System Divine, ostvarili odlične rezultate, završivši natjecanje sa stalnim rezidencijama u klubovima o kojima većina samo sanja, došlo je vrijeme da sljedeći hrvatski burn Residency predstavnik osvoji prvu nagradu koja će mu priskrbiti ljetnu rezidenciju u jednom od najboljih klubova na Ibizi, ali i profesionalni ugovor vrijedan 100.000 eura.
Budi i ti dio potrage za sljedećom DJ superzvijezdom. Do 15. ožujka prijavi svoj orginalni DJ miks u trajanju 15 do 20 minuta na linku https://apps.facebook.com/burnresidency/ili se uključi tako što ćeš poslušati neki od prijavljenih mixeva I svojim glasom odrediti buduću DJ superzvijezdu.

Fotografije i tekst: promo