Glumica Lana Barić zasjala bez trunke make-upa

Svestrana glumica Lana Barić u ležernom je izdanju pokazala svoje mladoliko lice bez šminke i dokazala kako s godinama izgleda sve bolje

Domaća glumica Lana Barić pojavila se na festivalu Dani hrvatskog filma održanog u Zagrebu i sve iznenadila svojim izgledom. Naime, glumica je došla u sasvim opuštenom ležernom izdanju i bez trunčice šminke. Za 37-godišnju Lanu godine kao da su stale. Jedna je od onih sretnica koja posjeduje tijelo tinejdžerice i mladoliko lice pa joj ne treba tona šminke kako bi izgledala zanosno i njegovano.

KRAJ LJUBAVI Domaća glumica razvodi se nakon samo godinu dana braka

Za njezin blistavi izgled, osim urednog života, zaslužna je i ljubav. Glumica je godinu dana u skladnom i sretnom braku s profesorom Draganom Markovinom, a njezina kćer Mirej je ono najljepše što joj se dogodilo u životu. Sretna obiteljska oaza zaslužna je za osmijeh koji ne silazi s Laninog lica. “Puno radim, ali puno se i odmaram. Vrijeme koje provodim kod kuće s obitelji uistinu mi je dragocjeno. To me umiruje i puni. Sretna sam i puno mirnija nego prije, imam svoj dom i sve je na svome mjestu”, nedavno je izjavila za magazin Story.

Jedno od zadnjih uspješnih ostvarenja svakako je film “Trampolin” u kojem glumica igra majku i liječnicu Helenu. Radi se o filmu koji preispituje mračne i ustrašene, nježne i podržavajuće, krhke i jake slojeve odnosa između majki i kćeri; film je to o bezuvjetnoj roditeljskoj ljubavi koja često postane uvjetovana.

Autor: B.P.

Foto: Robert Gašpert, Story arhiva

 

Pomno odabrani stajlinzi: koja je dama bila najbolje odjevena?

Preporučujemo