Lijepa vijest u srpnju je razveselila Jessicu Albu i njezinog supruga, Casha Warrena, a riječ je o prinovi. Ovo je treći put da će Jessica dobiti dijete, a ono što posebno veseli nju i njezinu četveročlanu obitelj je vijest da im se pridružuje dječak. Izvan sebe od sreće, glumica nije mogla odoljeti da se ne pohvali svojim obožavateljima na Instagramu.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

'Cash Warren i ja ne možemo biti sretniji što nam stiže...dječak!' napisala je u opisu ispod videa na kojem, u društvu kćeri, otvara kutiju s konfetama i balonima u znak slavlja. Njezine kćeri, 9-godišnja Honor Marie i 6-godišnja Haven Garner, jako su uzuđene što će prvi put dobiti mlađeg brata. 36-godišnjakinja s Cashom je u braku već devet godina, a obitelj živi skladan život i uživa u zajedničkim trenucima koje Jessica često dijeli na svojim društvenima mrežama.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Iako je njezin trudnički trbuh već poprilično velik, on holivudskoj zvijezdi ne predstavlja prepreku na modnom polju, što je dokazala pojavivši na 'Fast Company Innovation festivalu u New Yorku gdje je predstavljala svoju tvrtku 'The Honest Company'. Za ovu prigodu Jessica je odjenula dugačku bijelu haljinu koju se sparila s tamnoplavim kaputom s decentnim uzorkom, a svemu je dodala satenske cipele na potpeticu i crnu torbicu. Nitko nije mogao odoljeti da se ne okrene za glumicom kojoj je trudnoća samo dala dodatan šarm uz cijelu modnu kombinaciju.
Jessica Alba otkrila hoće li njezine kćeri dobiti brata ili sestru
Story 
Autor: A.S. Foto: Instagram, Getty