Glumica ponosno pokazuje svoju mezimicu

Glumica Liv Tyler i njezin suprug David Gardner u srpnju su dobili kćeri Lulu Rose Gardner, a paparazzi su fotografirali majku i kćer na londonskom aerodromu

Glumica Liv Tyler u srpnju je rodila treće dijete, kćer Lulu Rose Gardner, a jučer su mamu i kći paparazzi fotografirali na londonskom aerodromu Heathrow.

50.000 LAJKOVA ZA CURICU U svijet slavnih stigla još jedna bebica

Djevojčica je drugo dijete glumice i sportskog agenta Davida Gardnera. Par je prije nešto više od godinu dana dobio sina Sailora. A glumica iz braka s glazbenikom Roystonom Langdonom ima 11-godišnjeg sina Mila, a Gardner iz prvog braka ima osmogodišnjeg sina Greya. Kako je glumica priznala treća trudnoća bila joj je iznenađenje te nisu planirali proširenje obitelji.

‘Trudna sam već dvije godine i čini mi se da to traje zauvijek. Nismo se nadali još jednoj trudnoći, ali beba je iznenađenje kojem se jako veselimo’, izjavila je Liv. Sretne vijesti o dolasku kćeri glumica je objavila na Instagram profilu obvjavivši fotografiju djevojčice u naručju svog oca te je napisala: ‘Naša malena Lula Rose Gardner je stigla!’.

Liv Tyler

Liv Tyler

Autor: A.L.B.

Foto: Promo

Liv Tyler trudna do zuba u šetnji New Yorkom

Preporučujemo