Mnoge glumice digle su optužbe protiv Harveyja Weinsteina jer ih je zlostavljao, a zvijezda serije 'One Tree Hill', Hilarie Burton, ovoga puta tuži Bena Afflecka za seksusalno zlostavljanje. Hilarie tvrdi kako ju je poznati glumac pipkao tijekom nastupa u njezinoj emisiji na TRL-u jo 2003. godine. Hilarie je tada imala 21 godinu.

Ben je najprije javno osudio Weinsteina za njegova djela, a glumica očito nije mogla podnijeti skrivanje istine pa je Hilarie šokirala javnost iznijevši svoje optužbe. "Dirao je Hilarie Burton po grudima na TRL-u. Ali to su svi zaboravili", napisala je na Twitteru jedna korisnica koja se sjeća Benovog čina. Mnoge zvijezde, uključujući i Rose McGowan, ne smatraju je Ben iskreno 'ljutit i tužan' kako je izjavio.
Vidjevši tweet korisnice, oglasila se i sama Hilarie koja je prokomentirala: "Ja nisam zaboravila", na što joj je dotična rekla kako nije pravedno zataškavati istinu - 'Žao mi je što ti se to dogodilo, grozno je što ljudi nikad ne spominju sve užasne stvari koje je on radio', dodala je obožavateljica. Autor: A.S. Foto: Screenshot (Twitter), Getty