Kladimo se da ne možete imenovati osobu koja ne bi voljela zaustaviti vrijeme te ostati zauvijek mladolika i zategnuta. Pogurani ovom željom, većina korisnika društvenih mreža svoje slike obrađuje i uklanja svaku sitnicu koja se eventualno vidi kako bi prikrila sve mane i korigirala nesavršenosti. Ipak, u moru obrađenih fotografija i estetski korigiranih tijela, Cindy Crawford se starenja ne srami. Od samih početaka svoje karijere slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a u devedesetima nije bilo djevojke koja nije željela izgledati poput ove zamamne 51-godišnjakinje. Njezini dani manekenske karijere odavno su iza nje, a godine koje su od tada prošle ostavile su traga na njezinom izgledu. Za razliku od većine slavnih ljepotica koje svoje nesavršenosti skrivaju kao zmija noge, bivša manekenka svojim se znakovima starenja javno pohvalila na Instagramu.

Supruga Randea Gerbera nikada se nije pretjerano opterećivala fizičkim izgledom, a sada je to potvrdila objavivši fotografiju s balkona gdje uživa upijajući zrake sunca. Na fotografiji se može vidjeti obješena koža na koljenima kao i 'staračke' vene, a Cindy se takvim stvarima ne zamara jer smatra znakove starenja sasvim prirodnom pojavom koju svaka žena treba prigrliti. 'Obožavam kako je Cindy uvijek stajala čvrsto na zemlji i bila iskrena, napisala joj je jedna njena pratiteljica ispod fotografije.
Iako je već jednom nogom u šezdesetima, Cindy i dalje zrači mladolikom energijom i opuštenim, prirodnim izgledom koji se savršeno slaže s nedostacima uzrokovanim starenjem. Kako je njezina manekenska karijera sada završeno poglavlje njezine životne priče, Cindy se ne treba brinuti hoće li na svjetskim modnim pistama dobiti svoju nasljednicu. Njezina kći, Kaia Gerber, svakim danom postaje sve značajnije lice modne industrije, a nesumnjivo je da im je ovaj posao u genima jer je Kaia na pravom putu da uspješno naslijedi majčinu titulu najljepše.

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Autor: A.S. Foto: Instagram