StoryGourmet

StoryGourmet

Chef David Skoko razotkrio sve u novom broju StoryGourmeta

StoryGourmet

LJETNI SERIJAL Piletina i junetina u woku s rižinim rezancima na način Andreja Barbierija

StoryGourmet

LJETNI SERIJAL Stifado s piletinom i palentom na način Andreja Barbierija

StoryGourmet

LJETNI SERIJAL Tart s dimljenom pastrvom i špinatom na način Andreja Barbierija

StoryGourmet

LJETNI SERIJAL Sočna junetina u umaku od tunjevine by Andrej Barbieri

StoryGourmet

LJETNI SERIJAL Pečena riba s pinjolima, grožđicama i začinima na način Andreja Barbierija

StoryGourmet

Zvijezda ljetnog broja Lucija Tomašić preporuča desert za vruće dane

StoryGourmet

LJETNI SERIJAL Junetina na burgundski način by chef Andrej Barbieri

StoryGourmet

Chef Massimo Bottura na velikom platnu

StoryGourmet

Na StoryGourmet radionici by Gorenje okupili su se zaljubljenici u roštiljanje

StoryGourmet

Goste Le Dîner en Blanc očekuju bogate nagrade!

StoryGourmet

Poznati zagrebački chefovi predlažu što pripremiti za Le Diner en Blanc

StoryGourmet

Uskrsna StoryGourmet radionica na Gorenje način

StoryGourmet

Zagreb je dobio novu oazu za sve ljubitelje fine hrane

StoryGourmet

Započela prodaja ulaznica za prvo izdanje večere Le Dîner en Blanc

StoryGourmet

Ne propustite seriju recepata s chefom Andrejem Barbierijem tijekom ljeta!

StoryGourmet

Nezaboravno iskustvo s večere kod Massima Botture

StoryGourmet

Chefovi Marina Gaši i Gregorio Mannucci priredili gurmansku avanturu u splitskom Mazzgoonu

StoryGourmet

Nova avantura chefa Tvrtka Šakote