Jedem doma – novi servis za nabavu namirnica i kuhanje

Rijetko jedete doma? Više nemate ispriku za to! Domaćice servisa Jedem doma nabavljaju kvalitetne namirnice na Dolcu i klijentima pokrivaju potrebu za kuhanim obrocima tijekom radnog tjedna, spašavaju ih kuhanja vikendom i pripremaju gozbe uoči dolaska gostiju

Već nekoliko tjedana Dolcem kruže simpatične gospođe s torbama za kupnju s neobičnim natpisom – Jedem doma.  Zvučno ime naziv je novog  servisa za pomoć u kućanstvu, specijaliziranog za nabavu namirnica i pripremu obroka u domu klijenata.

Bezbroj je situacija u kojima se ljudi ne stignu baviti nabavom namirnica i pripremanjem obroka: preopterećenje poslom, brojne aktivnosti nakon škole i posla, samački život, prinova u obitelji, član obitelji zadužen za nabavu i kuhanje otputuje ili se razboli, stres uoči dolaska većeg broja gostiju.

Odsad u takvim napetim situacijama postoji spasonosno profesionalno rješenje – pouzdana kućna pomoćnica servisa Jedem doma, koja na vaša vrata dolazi s vrećicama punim najkvalitetnijeg voća, povrća, mesa i ribe, i u vašem domu priprema jela prema vašim željama i potrebama.

jedem doma

Korištenjem usluge Jedem doma radni dani dobivaju posve drugačiji tijek. Okupljanje u domu u predvečernjim satima više nije u znaku gladi i nervoze nego zadovoljstva jer vas na štednjaku ili u pećnici čeka svježe pripremljen obrok. U hladnjaku ćete naći drugo jelo namijenjeno konzumaciji sutradan, a neka jela bit će skladištena u zamrzivač za daljnju uporabu. Sve to u lijepo dizajniranim staklenkama i s otisnutim uputama na koji način navedena jela doraditi ili dopuniti prilogom.

I posljednje, ali ne najmanje važno – vaša će vas kuhinja nakon sve te akcije čekati blistavo čista. Osim kuhanja tijekom radnog tjedna, nudi se usluga i za klijente koji ni dragocjeno vrijeme vikendom ne žele trošiti na nabavu namirnica i kuhanje, kao i za one koji očekuju važne goste.

U ponudi su i paketi Sretan rođendan – izbor slatkih i slanih zalogaja te domaćih torti, uz koje će mnogi proslave rođendana djece i odraslih rado vratiti u toplinu vlastitog doma.

Jedem doma 3

Servis je osnovala Zagrepčanka Željka Maras, kojoj je nakon karijere u novinarstvu i marketingu ovo prvi samostalni poduzetnički projekt: ‘Dosad su se usluge pomoći u kućanstvu na našem tržištu uglavnom odvijale u zoni sive ekonomije, uz prešutno odobravanje i jedno zažmireno oko svih uključenih sudionika. To ne mora i ne treba biti tako. Djelatnice servisa Jedem doma u radnom su odnosu sa svim pravima i obvezama koje iz njega proizlaze. Klijent za obavljeni posao dobiva račun i jamstvo kvalitete obavljenog posla, iza kojeg stoji registrirani poslovni subjekt.’

Djelatnice servisa Jedem doma nisu profesionalne kuharice, to su odlične domaćice, vrsne kuharice-amaterke, čije se gozbe u njihovom krugu rodbine i prijatelja naširoko prepričavaju.  One znaju prepoznati kvalitetnu namirnicu, spretne su i uredne u kuhinji, sjajno kuhaju, imaju ugodnu osobnost i pozitivan stav prema životu, pouzdane su i povjerljive osobe, a ulaže se i u njihovu kulinarsku edukaciju.

Usluga nudi i poklon-bonove, koji danas kad u obilju svega ljudima ponestaje inspiracije što darovati za predstojeće blagdane, predstavljaju originalnu ideju za dar ženama i muškarcima svih zanimanja i dobi.

‘Čak i ako imate mogućnost svakodnevno jesti u restoranu ili naručivati hranu dostavom, gotovo nema čovjeka koji ne bi htio jesti fino skuhanu domaću hranu u miru i toplini vlastitog doma. Hladna kuhinja u kojoj se ne kuha ugašeno je kućno ognjište. Zato domaćice servisa Jedem doma nisu tek puke kućne pomoćnice. One su dobre vile koje dom čine toplim i ugodnim mjestom punim pozitivne energije’, zaključuje Željka Maras.

Foto: Promo

Preporučujemo