Kreativni natječaj – osvoji večeru za dvoje u restoranu Osteria Francescana!

Uživajte u ukusnim obrocima zagrebačkih restorana, plaćajte Mastercard® i Maestro® karticama i ostvarite brojne pogodnosti. U sklopu gastro doživljaja Mastercard Sladokusac, koji u zagrebačkim restoranima traje od 1. studenoga do 31. prosinca 2016. godine, predstavljamo kreativni natječaj Osvoji večeru za dvoje u restoranu Osteria Francescana!

Čarobna večera za dvoje u restoranu Osteria Francescana – dar najkreativnijem korisniku Mastercard i Maestro kartice

Najkreativnijem vlasniku Mastercard i Maestro kartice koji iskusi gastro doživljaj u restoranima sudionicima akcije Mastercard Sladokusac darujemo večeru za dvije osobe u najboljem restoranu na svijetu 2016. godine – Osteria Francescana u Modeni! Dar uključuje i smještaj hotelu na bazi jednog noćenja za dvije osobe, putovanje na odredište kao i slatko Mastercard iznenađenje za dvije osobe. Fotografirajte račun i potvrdu plaćanja Mastercard ili Maestro karticom u nekom od restorana sudionika akcije Mastercard Sladokusac od 1. studenoga do 31. prosinca 2016. i što kreativnije odgovorite na pitanje Zašto bih baš ja trebao/la osvojiti večeru za dvije osobe u restoranu Osteria Francescana?. Fotografije računa i potvrde plaćanja Mastercard ili Maestro karticom s kreativnim odgovorom i osobnim podacima (ime i prezime, adresa i kućni broj, broj telefona) pošaljite na e-mail adresu storygourmet@adriamedia.hr do 15. siječnja 2017. godine.

 

Restorani sudionici akcije Mastercard Sladokusac:

 1. Apetit City Restaurant & Bar, Masarykova ul. 18, Zagreb
 2. Asia Gold (Green Gold Centar), Radnička cesta 52, Zagreb
 3. Asia T House, Vlaška 9, Zagreb
 4. Kralj Tomislav, Kneza Borne 2, Zagreb
 5. Lateral Fine Food Restaurant, Strojarska cesta 18, Zagreb
 6. Maximilian, bavarski restoran, Radnička cesta 37, Zagreb
 7. Mostovi 2 (Green Gold Centar), Radnička cesta 50, Zagreb
 8. Mundoaka Street Food, Petrinjska 2, Zagreb
 9. Noel, Ul. popa Dukljanina 1, Zagreb
 10. Pod Zidom, Pod zidom 5, Zagreb
 11. Radicchio, Branimirova 29, Zagreb
 12. Sherry’s Wines & Bites, Ilica 73, Zagreb
 13. Sofra (Green Gold Centar), Radnička cesta 50, Zagreb
 14. Submarine BBQ, Radnička cesta 34, Zagreb
 15. Vetro Bar & Bites, Hektorovićeva ul., Zagreb

 

PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA – MASTERCARD SLADOKUSAC

 1. Priređivač Kreativnog natječaja pod nazivom „Osvoji večeru za dvoje u restoranu Osteria Francescana“ (u daljnjem tekstu “Kreativni natječaj”) je Adria Media Zagreb d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Radnička cesta 39, OIB 58576890942 (u nastavku “Priređivač”). Kreativni natječaj priređuje se radi promocije časopisa StoryGourmet i MasterCard Europe SA, Chaussee de Tervuren 198A, 1410 Waterloo, Belgium, VAT No: T.V.A. BE. 0448.038.446.
 2. Pravila Kreativnog natječaja objavljena su na službenoj stranici – podrubrici projekta Mastercard Sladokusac www.story.hr/mastercardsladokusac .
 3. Kreativni natječaj otvoren je za sve fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske. Sudionici Kreativnog natječaja moraju biti punoljetni. Zaposlenici i članovi uže obitelji zaposlenika Adria Medije Zagreb d.o.o. te bilo koje druge osobe povezane s ovim Kreativnim natječajem ne mogu sudjelovati. Sudionici ne mogu biti pravne osobe. Sudionik Kreativnog natječaja mora biti vlasnik Mastercard ili Maestro kartice kojom je platio račun u nekom od restorana sudionika akcije Mastercard Sladokusac. Pritom je važno voditi računa vrijedi li pogodnost koju restoran sudionik akcije Mastercard Sladokusac pruža za plaćanje Mastercard i Master karticama ili isključivo za plaćanje Mastercard karticom.
 4. Za sudjelovanje u Kreativnom natječaju potrebno je poslati fotografiju računa i potvrde plaćanja Mastercard ili Maestro karticom u nekom od restorana sudionika akcije Mastercard Sladokusac od 1. studenoga do 31. prosinca 2016. i što kreativnije odgovoriti na pitanje Zašto bih baš ja trebao/la osvojiti večeru za dvije osobe u restoranu Osteria Francescana? na e-mail adresu storygourmet@adriamedia.hr do 15. siječnja 2017. godine. Uz fotografije računa i potvrde plaćanja Mastercard ili Maestro karticom s kreativnim odgovorom potrebno je navesti i osobne podatke (ime i prezime, adresa i kućni broj, broj telefona).
 5. Natječaj počinje 1. studenoga i traje do 31. prosinca 2016., a pobjednika proglašavamo na mrežnoj stranici www.story.hr/mastercardsladokusac 25. siječnja 2017. godine.
 6. Fond nagrada sastoji se jedne nagrade: večera za dvije osobe u restoranu Osteria Francescana. Restoran se nalazi u pokrajini Modena u Italiji. U nagradu je uključen i smještaj u hotelu na bazi jednog noćenja za dvije osobe, putovanje na odredište kao i Mastercard slatko iznenađenje za dvije osobe. Nagrada će biti uručena dobitniku nakon završetka Kreativnog natječaja, u roku tri mjeseca od proglašenja pobjednika. Nagrada (večera, putovanje, smještaj) bit će realizirana unutar tri mjeseca od proglašenja pobjednika.
 7. Žiri Natječaja čine 3 osobe Priređivača – StoryGourmet/Adria Media Zagreb d.o.o.:
  1. Zrinka Ferina, glavna urednica časopisa StoryGourmet
  2. Helena Trajkovski, direktorica marketinga u kompaniji Mastercard za Hrvatsku i Sloveniju
  3. Branimir Ceboci, direktor Odjela za evente, promociju i sajmove Adria Media Zagreb d.o.o.
 8. Sudionik će biti diskvalificiran iz Kreativnog natječaja ako se bude koristio lažnim podacima ili prisvajao sebi tuđe autorsko djelo.
 9. Po objavi fotografije, StoryGourmet ima pravo iskorištavanja fotografija u vlastite promotivne svrhe i za objavu u svom časopisu bez prethodnog obavještavanja ili podmirivanja honorara pobjedniku Kreativnog natječaja.
 10. 9. Sudionici Kreativnog natječaja nemaju pravo zahtijevati drukčije nagrade ili u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Priređivača Kreativnog natječaja prema dobitniku.
 11. Proizvodi koji se daju kao nagrade uživaju jednaka jamstva i uvjete servisiranja kao i proizvodi koji se prodaju u maloprodaji.
 12. Sudionici Kreativnog natječaja suglasni su da, bez iznimke, tvrtka Adria Media Zagreb d.o.o., časopis StoryGourmet i Mastercard Hrvatska d.o.o. mogu koristiti fotografije pristigle na Natječaj unutar 24 mjeseca za potrebe marketinga i promotivnih aktivnosti bez ikakve naknade sudioniku.
 13. Adria Media Zagreb d.o.o. se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim za kašnjenje, promjene, smetnje, prekide, diverzije ili zamjene, nedostupnost nagrade(a) zbog državnih praznika ili drugih okolnosti koje mogu utjecati na dostupnost ili uživanje nagrada, niti za bilo kakav postupak ili propust nastao korištenjem bilo kakvog oblika transporta i/ili smještaja koji su uključeni u nagradu(e). Adria Media Zagreb d.o.o. neće snositi odgovornost ako neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile, građanskog rata ili sukoba, neprijateljstava, neprijateljskog napada, invazije, rata, kvara satelita, puča, smjene vlasti ili poretka ili bilo kojeg drugog razloga na koji ne može utjecati ili se smatrati odgovornim za njegov nastanak.
 14. Sudionik je odgovoran za sve troškove, poreze, pristojbe ili carine, koji bi mogli nastati uslijed sudjelovanja ili osvajanja nagrade u Kreativnom natječaju. Osim toga, Sudionik je suglasan i prihvaća da bi osvajanjem nagrade na Kreativnom natječaju mogao podlijegati oporezivanju, pristojbama ili carini na osvojenu nagradu, uključujući ali se ne ograničavajući na bilo koji porez na nagrade itd. sukladno važećim zakonima i propisima. Sudionik neopozivo prihvaća podmiriti takve poreze, pristojbe ili carine u svoje ime.
 15. Sudionik može uputiti bilo kakvo pitanje vezano uz ovaj Kreativni natječaj e-mailom na adresu: storygourmet@adriamedia.hr .
 16. Adria Media Zagreb d.o.o. zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i s vremena na vrijeme, bez ikakve odgovornosti, mijenja ili prekine, privremeno ili trajno, ovaj Kreativni natječaj uz ili bez prethodne obavijesti sudionicima.
 17. U slučaju spora između sudionika ovog Kreativnog natječaja i Organizatora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.
 18. Kako bi uspješno predao prijavu i sudjelovao u Kreativnom natječaju, Sudionik prihvaća uvjete i pravila Kreativnog natječaja.

Preporučujemo