Kušali smo nove kreacije chefa Medaka u RougeMarinu

Ovo su jela koja ne smijete propustiti tijekom listopada

Janjeća rolada punjena talijanskim speckom na raguu od smeđe leće s karameliziranim ljubičastim lukom, janjećim jusom i miksom klica

Chef Marin Medak nikad ne miruje, a da ga jesenske namirnice ponajviše inspiriraju dokazuje i najnoviji meni u njegovom zagrebačkom bistrou RougeMarin. Ekskluzivno smo imali priliku kušati nove kreacije chefa Medaka a posebno nas je oduševio panirani bakalar u panko mrvicama sa sotiranim pak choiom i aioli-limun umakom. Svaki dan bismo mogli uživati u njegovom risottu s komadićima bifteka, bukovačama, mascarpone kremom i prahom od vrganja, a posebne pohvale zaslužuju svinjska rebrica glazirana tamnom pivom na pireu od bundeve sa salaticom od kukuruza, tomatillosa i pečene paprike. Rado ćemo još koji put svratiti na janjeću roladu punjenu talijanskim speckom na raguu od smeđe leće s karameliziranim ljubičastim lukom, janjećim jusom i miksom klica, a svakako preporučamo i Medakov wok s black tiger kozicama, stir-fry povrćem (brokula, shiitake, ljubičasti luk, miks klica) i udon rezancima.

Janjeća rolada punjena talijanskim speckom na raguu od smeđe leće s karameliziranim ljubičastim lukom, janjećim jusom i miksom klica

Janjeća rolada punjena talijanskim speckom na raguu od smeđe leće s karameliziranim ljubičastim lukom, janjećim jusom i miksom klica

Panirani bakalar u panko mrvicama sa sotiranim pak choiom i aioli-limun umakom

Panirani bakalar u panko mrvicama sa sotiranim pak choiom i aioli-limun umakom

image

Svinjska rebrica glazirana tamnom pivom na pireu od bundeve sa salaticom od kukuruza, tomatillosa i pečene paprike

image

Janjeća rolada punjena talijanskim speckom na raguu od smeđe leće s karameliziranim ljubičastim lukom, janjećim jusom i miksom klica

image

Wok s black tiger kozicama, stir-fry povrćem (brokula, shiitake, ljubičasti luk, miks klica) i udon rezancima


Pratite Story na VIBERU
http://chats.viber.com/story.hr

Komentari