Restorani sudionici akcije Mastercard® Sladokusac i pogodnosti  

Uživajte u ukusnim obrocima zagrebačkih restorana, plaćajte Mastercard i Maestro® karticama i ostvarite brojne pogodnosti! Akcija Mastercard Sladokusac traje od 1. studenoga do 31. prosinca 2016. i nudi pogodnosti kao što su gratis deserti, vino, pivo, Mastercard meniji po posebnim cijenama, popusti... – za plaćanje karticama Mastercard i Maestro. A najkreativniji vlasnik Mastercard i Maestro kartice otputovat će s pratnjom u Modenu na večeru u najbolji restoran na svijetu 2016. godine – Osteria Francescana!

Restoran Maximilian – pogodnosti

Prilikom konzumiranja obroka iz à la carte ponude u restoranu Maximilian vlasnik Mastercard i Maestro kartice i njegovi gosti ostvaruju dvije pogodnosti – besplatno pivo (0,3 l) i popust od 10%.

Maximilian, bavarski restoran, Radnička cesta 37, Zagreb, 01 606 11 55
www.maximilian.hr

 

Apetit City Restaurant & Bar – pogodnosti

Ukoliko ste vlasnik Mastercard ili Maestro kartice konzumacijom obroka u restoranu Apetit City Restaurant & Bar ostvarujete s vašim gostima dvije pogodnosti – besplatan desert po izboru chefa kuhinje i popust od 10%. Uz to, restoran Apetit City Restaurant & Bar pripremio je za vlasnike Mastercard i Maestro kartice Mastercard meni po posebnoj cijeni od 255 kuna (Vittelo Tonnato, hrskave kapare; Ravioli s patkom, guščja jetra, šumske gljive; Juneći file, krema od kestena, fondant krumpir; Čokoladni San Apetit, vrhnje od vanilije s borovnicama).

Apetit City Restaurant & Bar, Masarykova ul. 18, Zagreb, 01 4811 077
www.apetit.hr

Fine Food Lateral

Restoran Fine Food Lateral pripremio je dvije pogodnosti za vlasnike Mastercard i Maestro kartica i njihove goste koji konzumiraju obrok iz à la carte ponude – pozdrav iz kuhinje (besplatno predjelo) i popust od 10%. Uz to, restoran Lateral pripremio je za vlasnika Mastercard i Maestro kartice tri Mastercard Business menija po posebnim cijenama – meni I (domaći jastučići punjeni jetricama i gljivama, gusta krema od brie sira; teleći file mignon na sotiranim vrganjima, kukuruzni valjušci; parfe od tamne čokolade i kesten) po cijeni od 130 kn, menu II (juha od pečene bundeve s kozicama i đumbirom; sendvič filetiranog brancina s gamberima i blitvom, kašica od krumpira s aromom tartufa; jesen u čaši: bundeva, kesten i karamelizirani orasi) po cijeni od 120 kn i menu III (rižoto s kestenom, orasima i gorgonzolom; pureći file u šarenom papru, jullien povrće i pire od celera; tart s bundevom i quarkom) po cijeni od 110 kn.

Lateral Fine Food Restaurant, Strojarska cesta 18, Zagreb, 01 6111 411
www.cateringlisak.hr

 

Restoran Mostovi 2

Konzumacijom obroka iz à la carte ponude (u iznosu 100,00 kn po osobi) u restoranu Mostovi 2 vlasnik Mastercard i Maestro kartice i njegovi gosti ostvaruju dvije pogodnosti – besplatan desert i besplatno vino po izboru chefa kuhinje. Uz to, restoran Mostovi 2 pripremio je za vlasnika Mastercard i Maestro kartice posebne Mastercard eko menije po cijeni od 120 kuna: meni I (bio juha s pet vrsta povrća, domaći zeleni njoki od blitve i pršuta u šalši, lisnata salata, panna cotta s coulisom od kruške) i meni II (bio juha s pet vrsta povrća, teleći medaljoni u umaku od kadulje na pireu od bundeve, lisnata salata, panna cotta s coulisom od kruške).

Mostovi 2 (Green Gold Centar), Radnička cesta 50, Zagreb, 01 644 3607
www.mostovi2.hr

Restoran Mundoaka – pogodnosti

Za vlasnika Mastercard kartice koji konzumira obrok u restoranu Mundoaka i koji plaća Mastercard karticom kao i za njegove goste koji plaćaju Mastercard karticom osigurano je besplatno pivo Mundoaka Craft Beer koje se ekskluzivno može kušati u restoranima Mundoaka.

Mundoaka Street Food, Petrinjska 2, Zagreb, 01 7888 777

 

Restoran Radicchio – pogodnosti

Konzumacijom obroka u restoranu Radicchio vlasnik Mastercard kartice i njegovi gosti ostvaruju dvije pogodnosti – besplatno vino i besplatan desert po izboru chefa kuhinje. Uz to, restoran Radicchio pripremio je za vlasnike Mastercard kartice meni od tri slijeda iz Healthy Fitness karte po posebnoj cijeni od 100 kuna.

Restoran Radicchio, Branimirova 29, Zagreb, 01 4696 040
www.restaurantradicchio.com

Restoran Pod Zidom – pogodnosti

Restoran Pod Zidom osigurao je za vlasnika Mastercard kartice i njegove goste koji konzumiraju obrok besplatno vino po izboru chefa kuhinje.

Pod Zidom, Ul. Pod zidom 5, Zagreb, 099 325 3600

 

Restoran Sofra – pogodnosti

Vlasnici Mastercard kartice i njegovi gosti koji konzumiraju obrok u restoranu Sofra dobivaju besplatno vino po izboru chefa kuhinje.

Sofra (Green Gold Centar), Radnička cesta 50, Zagreb, 01 4111 621

 

Restoran Sherry’s Wines & Bites – pogodnosti

Ukoliko ste vlasnik Mastercard i Maestro kartice i konzumirate obrok u restoranu Sherry’s Wines & Bites dobivate, zajedno s vašim gostima, čašu vina Šember graševine ili crnog pinota. Navedena pogodnost ne odnosi se na konzumiranje Sherry’s marende.

Sherry’s Wines & Bites, Ilica 73, Zagreb
www.sherrys.eu

Vetro Bar & Bites – pogodnosti

Konzumacijom obroka u restoranu Vetro Bar & Bites vlasnik Mastercard i Maestro kartice i njegovi gosti ostvaruju dvije pogodnosti – besplatan desert i besplatno vino po izboru chefa kuhinje.

Vetro Bar & Bites, Hektorovićeva ul., Zagreb

 

Submarine BBQ – pogodnosti

Restoran Submarine BBQ osigurao je za vlasnika Mastercard kartice i njegove goste koji konzumiraju obrok u restoranu popust od 10%.

Submarine BBQ, Radnička cesta 34, Zagreb, 01 4831 500
submarinebbq.com

Asia Gold – pogodnosti

Za vlasnike Mastercard kartice i njegove goste restoran Asia Gold osigurao je popust od 10% prilikom konzumiranja obroka, a navedena pogodnost može se ostvariti svaki dan nakon 15 sati.

Asia Gold (Green Gold Centar), Radnička cesta 52, Zagreb, 01 6055 318
asiagold.com.hr

 

Asia T House – pogodnosti

Restoran Asia T House osigurao je za vlasnika Mastercarda i njegove goste popust od 10% ukoliko konzumiraju obrok u restoranu.

Asia T House, Vlaška 9, Zagreb, 01 4683 886
asia-thouse.com.hr

 

Kralj Tomislav – pogodnosti

Konzumacijom obroka u restoranu Kralj Tomislav u Hotelu Sheraton vlasnik Mastercard kartice i njegovi gosti dobivaju besplatan desert po izboru chefa kuhinje.

Kralj Tomislav, Kneza Borne 2, Zagreb, 01 4553 535
www.kraljtomislav.com

 

Noel

Za konzumiranje obroka u restoranu Noel vlasnik Mastercard i Maestro kartice i njegovi gosti dobivaju besplatan desert po vlastitom izboru.

Noel, Ul. popa Dukljanina 1, Zagreb, 01 4844 297

Preporučujemo